Hvordan velge en asbest fjerning

October 12

Hvordan velge en asbest fjerning

Ifølge USA arbeidssikkerhet og Health Association er asbest en type mineral som frem til 1970 ble lagt til produkter som bygge isolasjon for å fremme varme og korrosjonsbestandighet. Felles bruk, en person kan bruke ordet "asbestos" bare refererer til isolasjon som inneholder dette elementet. Inhalering av asbest fiber er kjent for å forårsake lungeskade, som arrdannelse og kreft kjent som mesothelioma som ofte føre til døden. På grunn av farene asbest presenterer, hjem eller bedrifter vurdere å betale for profesjonell asbest fjerning.

Instruksjoner

•Research status for asbest landmåleren er lisensiering. En profesjonell vil kunne gi deg en oppdatert fjerning lisens fra staten før du leier dem, samt en fjerning sertifikat ved gjennomføring av jobben.

•Se om klager mot entreprenøren på nettsiden til Better Business Bureau. BBB gir en vurdering for selskaper hvor du også kan finne anmeldelser og kontaktinformasjon for tidligere kunder.

•Investigate verneklær som entreprenøren bruker. Hans eller hennes standardutstyr bør inneholde en respirator som dekker både munn og nese (withdual patroner og HEPA filter), ikke-tåkete, ventilerte briller, pull-on gummistøvler og flere par hver av disponibel kjeledresser og gummihansker. I tillegg bruker erfarne reduksjon selskaper plast ark for å sperre av fjerning områder, asbest avfall avhending poser, lagring skuffer, lirke barer og annen maskinvare.

•Spør for alle service og gratis avtaler skriftlig. En legitim asbest minking selskapet vil tilby en skriftlig kontrakt for å sikre at selskapet vil tilby alle tjenester før du forlater jobben nettstedet.