Hvordan velge elektrisk Wire måle avstand

March 11

Hvordan velge elektrisk Wire måle avstand

Sikkerhet er den viktigste faktoren i å utforme en elektriske kabler krets, og en av de viktigste bestemmer wire fastheten bruke for din kabel. Hvis wire måleren er for liten deretter utilstrekkelig gjeldende og selv branner føre og wire måleren er større enn nødvendig, blir kretsen unødvendig dyre. Bruk en enkel formel til å bestemme riktig wire måleren for en ny elektrisk krets.

Instruksjoner

•Bytt "AMPERE" i formelen "spenning Drop Index = FORSTERKERE x lengde / 3 x spenning" med maksimal strømstyrken som kretsen krever. Erstatt "Spenning" i formelen med spenning nummeret kreves for krets. Erstatt "Lengde" med den påkrevde lengden for kabel trekk.

•Determine "Spenning slippe indeksen som" ved hjelp av numrene plassert i "Spenning Drop Index" formelen.

•Locate hvor "Spenning Drop Index" i "Wire størrelser og maksimal lengde besluttsomhet" dokumentet side 7 "Universal ledning størrelser" VDI kolonnen som samsvarer med det beregnede resultatet. "Wire størrelse" kolonnenummeret i samme rad som "VDI" verdien som tilsvarer beregnet resultat er wire målestokken som kreves for krets.

Tips og advarsler

  • Merk at antall i kolonnen "Ampacity" det "Universal ledning størrelser" må være den samme eller større enn den maksimale strømstyrken kreves for banen, ellers gå ned kolonnen "Ampacity" til den første verdien som møter den planlagte strømstyrken for krets.