Hvordan velge Elektrisk Drill dreiemoment

February 17

Hvordan velge Elektrisk Drill dreiemoment

Elektrisk øvelser har en rekke fordeler over manuelle metoder å fullføre oppgaver. En av disse fordelene er muligheten til å plukke dreiemoment som brukes av elektrisk drill, som kan variere fra en mild tur til full fart makt boring. Det eneste spørsmål igjen er hvor mye dreiemoment bruke. Her er hvordan du velger elektrisk drill dreiemoment.

Instruksjoner

Hvordan velge Elektrisk Drill dreiemoment

•Velg en elektrisk drill som er et justerbart moment. Fast øvelser vanligvis ikke denne innstillingen og alltid kjøre full kraft. De fleste trådløse øvelser har innstillingen justerbart moment som en makt-bevaring funksjon.

•Familiarize deg med justeringen ringe på elektrisk drill. Innstillingene er vanligvis 1 til 22 (eller så), med maksimum innfatning å være full effekt boring. Lavere tall, jo mindre mengden av dreiemomentet som skal brukes og lettere blir boret.

•Consider hva du arbeider med. Hvis du gjør noe Delikat for eksempel fjerne en delvis stripped skrue bør du velge en lav mengde dreiemoment. Hvis du er bore et hull i en vanskelig eik bord vil du kreve full kraft. Velge innstillingen er mer et spørsmål om følelse og ikke så mye med nummer X for jobben Y.

Tips og advarsler

  • Se dokumentasjonen som fulgte med din elektrisk drill. Produsenten kan ha inkludert foreslåtte dreiemoment innstillinger for ulike vanlige jobber.