Hvordan velge den beste ved for vinteren

June 1

Hvordan velge den beste ved for vinteren

Instruksjoner

• Mennesker vanligvis begynne å samle inn sine ved for vinteren i midten av sommeren å få en jump start på vinteren. Dette også aid i grying prosessen med mindre du klippe en masse død tømmer som locust. Vi starter med kirsebær ved siden det er den mest populære. Cherry kuttes når fortsatt i live eller til liten nytte. Velg din treets du vil skjære inndelingen og stakk i rad 4 til 5 fot høy støttes i hver ende av taket bolter banket i bakken og dekker til krydret om 3 måneder.

•Nå vil du lage egen bunke er med varmere brenningen firewood. Btu spekter men de hotteste er oransje oshage, men pinne med rikeste Typens. Locust er det beste alternativet i varme og overflod. Du kan vanligvis finne mye av dette døde allerede, og bare så det i stykket i stabler. Det er greit å klippe det i live så lenge du gjenta prosessen i trinn 1.

•Trinn 3 er å sikre at du har myes starter tre. Du kan vanligvis få alt du ønsker fra din lokale sagbruk hvis ikke du finner mange i skogen når. Du kan ta et par boxe's for siden laste inn hver gang du går ut. Du kan også be din lokale hobbiest for hans skrap tømmer han vil gjerne hjelpe deg i denne saken.

Tips og advarsler

  • Brenning ved kan kutte dine oppvarmingskostnader 100%.