Hvordan velge den beste nettstedet for din grønnsakshage

October 20

Dyrking dine egne grønnsaker i en bakgårdshage er både tilfredsstillende og fordelaktig. Enten du skal plante en grønnsakshage for å spare penger på dagligvare bill, vokse bestemte typer grønnsaker eller bare få tilfredsstillelse av å se planter vokser fra frø å modne planter, er velge den beste plasseringen for hagen viktig. Ta deg tid til å finne ideelt stedet for din hage å sikre både voksende sesongen og en overflod høst.

Instruksjoner

Finne et område med godt drenert og fruktbar jord. Hvis dette ikke er mulig, innlemme organisk materiale i det valgte området eller lage hevet senger bruke.

•Velg en posisjon i et område med minst seks timer med fullt sollys. Grønne eller rooting grønnsaker som ikke frukt vil gjøre bra med dette eller mindre sollys. Imidlertid, tomater, paprika og andre fruktdannelsen skal skje grønnsaker vokser best i et område med en hel dag med solskinn.

•Bevegelsessensoren et nettsted som er både en vannforsyning og du. Grønnsakshager kreve mye vann, men også nødvendiggjøre konstant pleie gjennom hele vekstsesongen, som Luke, skadedyrbekjempelse og høsting. Jo mer praktisk hagen området er, bedre sjansene du holde tritt med nødvendig vedlikehold.