Hvordan velge den beste kommersielle støvsugeren

January 22

Hvordan velge den beste kommersielle støvsugeren

Velge en støvsuger for kommersiell bruk innebærer ulike kriterier enn å velge en maskin beregnet for hjemmebruk. En kommersiell støvsuger trenger en kraftig motor som det vil trolig bli brukt oftere og i større områder enn et hjem vakuum. Et lite selskap med begrenset gulvplass vil imidlertid ha forskjellige rengjøringsbehov enn et firma som spenner over flere etasjer i en kontorbygning. Forsker kommersiell vacuum rengjøringsmidler kan ta litt innsats, men bli en utdannet forbruker hjelper du gjøre det beste valget for pengene.

Instruksjoner

•Consider rengjøring miljøet. Tregulv krever forskjellig behandling enn tepper. Rengjøring shag gulvteppet kan kreve ulike støvsuges teknikker enn rengjøring broadloom. En kommersiell støvsuger skal kunne å øse opp mynter eller binders uten jamming. En pet butikk eieren må et vakuum som plukker opp dyrehår lett mens et barn-omsorg center-operatoren krever en maskin som tar på vanskelige flekker.

•Think om funksjonene som er viktigst, men ikke glemme andre faktorer som lengden på ledningen og plasseringen av lokale reparasjonsfasiliteter.

•Ikke forskning online. Gå til produsentens webområde for å sammenligne funksjoner og lese vitnesbyrd fra kunder. Besøke nettfora å bli anekdotisk informasjon fra kunder. Besøk tredjeparts nettsider som Consumer Reports å få saklig informasjon på maskiner du er interessert i.

•Gå til en forhandler og be om en demonstrasjon av flere modeller. Dette vil gi deg en mulighet til å sammenligne hvordan hver av vakuum rengjøringsmidler håndterer og la deg sammenligne støy.

•Consider leie før du kjøper. Når du har snevret ned listen over valg, kontakt en forhandler og spørre om kostnaden på leasing kommersielle vakuum.

•Inquire om garantiinformasjon for maskiner du er interessert i. Kontroller at du forstå hva garantien dekker og hvor lenge.

•Consider budsjettet. Når du har sammenlignet funksjoner og funksjonalitet, kjøpe en støvsuger som har mest for pengene.