Hvordan velge den beste Helvetesild

October 30

Hvordan velge den beste Helvetesild

Helvetesild beskytte ikke bare taket fra skade eller lekkasjer. Nye Helvetesild også forbedre utseendet av ditt hjem og kan øke dens annenhåndsverdi. Det er mange faktorer å vurdere når du velger Helvetesild hjemme, inkludert holdbarhet, pris, kostnadene av arbeidskraft installere og estetiske hensyn som farge og tekstur. Når du har vurdert alle disse aspektene, er du klar til å velge Helvetesild for ditt hjem.

Instruksjoner

•Sammenligne kostnadene av grus materialer og installasjon. Asfalt og laminert Helvetesild er vanligvis den minst kostbare å installere, etterfulgt av tre og skifer. Flisen er generelt billigere enn skifer, men bør bare installeres av en profesjonell, så det har flere lønnskostnader. Prisene øke dramatisk for alle materialer hvis du leie en profesjonell installatør, omtrent doble eller tredoble for lettere asfalt og tre og tredobling eller firedobling for tyngre skifer helvetesild.

•Factor levetid på bekostning av ny helvetesild. Asfalt, tre og laminert Helvetesild vanligvis siste 20 til 30 år på grunn av deres relativt enkelt reparasjon eller erstatning. En enkelt bøyd asfalt singel kan ofte bøyd på plass eller fjernes og erstattes uten å forstyrre den omkringliggende taktekking. Tre Helvetesild er like enkelt å fjerne og erstatte, reparasjoner enkel og rimelig. Skifer og konkrete Helvetesild kan vare mer enn 100 år; men kan ikke de fleste boliger strukturer støtte vekten av betong taktekking.

•Decide hvilken farge som passer ditt hjem. Mens farge serverer lite funksjonell hensikt, kan den riktige fargen bringe et friskt, tiltalende utseende til hjemmet ditt eller selv inspirere deg til å male huset en ny farge. Hvis du vurderer tre rister, huske på at de vanligvis visne til en kjedelig grå farge innen det første året.

•Consider hvordan grus materialet påvirker strukturen på taket ditt. Aksent en home flat, monokromatisk utvendig med laminert Helvetesild eller tre vibrering for en forskjøvet eller lagdelt utseende. For dyp og detaljert eksteriør, som murstein eller stucco, kan flatere asfalt eller skifer Helvetesild gi ønsket kontrasten.

•Bevegelsessensoren Helvetesild egnet til klimaet. Asfalt slites ut raskere i varmt klima, så i disse områdene kan du velge glassfiber Helvetesild designet for å tåle ekstreme varme eller skifer, som ikke varmer opp av dette. Leire fliser er også et populært valg for varmere klima. Kaldere klima kaller for materialer som tåler lave temperaturer og den harde vinden i snøstorm. Asfalt Helvetesild holder opp under disse forholdene, men bør installeres over en underlayment å hindre is dammer og inspisert hver vår for trengte reparasjoner. Din lokale byggforskrifter kan også kreve visse materialer som skal brukes basert på klima.

Tips og advarsler

  • Ikke bare gå med den billigste singel, du vil bare ende opp med å erstatte dem i 10 år.
  • Det lønner seg å shoppe rundt, ikke bli sittende fast med en singel du hater!
  • Sjekk ut mine ressurser før du bestemmer deg på en singel å gå med.