Hvordan velge den beste gressfrø sørlige gressplener

March 29

Hvordan velge den beste gressfrø sørlige gressplener

Den enkleste og mest økonomiske måten å etablere en plen er med gressfrø. Imidlertid krever det lenger tid å utføre en dekket gressplen. Frø er en etablert plen å fylle i områder uten gress vanlig praksis som har produsert noen gode resultater. Renhet av frø viser mengden ikke-smitte fra andre frø. Spiring frekvensen viser beløpet av frø kan du forvente å produsere plenen gresset. Det finnes to typer frø for sørlige plenen. En er kjølige sesongen gressfrø og den andre er den varme sesong gressfrø.

Instruksjoner

•Purchase kvalitet frø renhet hastighet på over 90 prosent og en spiring hastighet over 85 prosent. Renhet pris og spiring prisen er trykt på etiketten knyttet til beholderen av frø. Anything lavere vil medføre dårlig ytelse i å etablere en solid sørlige plen av gress.

•Bevegelsessensoren frø som vokser i tiden av året du skal plante. Hvis du har en ny plen og ønsker å bo ut av gjørma hele vinteren, kan du prøve å plante ryegrass. Det er en kjølig vær gress som vokser så lenge været er kult. Ryegrass vokser i alle deler av Sør men dør når varme været. Høye fescue og Kentucky bluegrass er også cool sesongen gress som bor i den nordlige delen eller fjellene i Sør. Kjølig vær frø er plantet i høst.

Kjøp varmt vær frø for delen av Sør. Bermuda, teppe gress og centipede er varmt vær gress som kan startes fra frø. Zoysia og St Augustine gress fra frø anbefales ikke på grunn av lav hastighet på spiring. Varme sesongen gress bør plantes på våren eller sommeren.

• Besøk en lokale barnehage eller frø lagre for å kjøpe frø fordi de vanligvis har de ferskeste og de vet hva slags frø vokser best i sørlige klima.

Tips og advarsler

  • Kjøp inneværende år frø.
  • Mix sand med frø før spre over plenen. Dette holder fugler av frø og holder vinden blåser dem bort.
  • Ikke kjøpe frø som mugne.