Hvordan velge de beste utendørs Solar Lights for deg

April 1

Hvordan velge de beste utendørs Solar Lights for deg

I siste, har utendørs lys generelt vært kablet å en hjem elektrisk system, med ledninger skjult bak murene eller begravet under jorden. Som solenergi har blitt mer tilgjengelig for forbrukere, har det blitt en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte å makt utendørs belysning systemer. Hvis du ønsker å plassere utendørs solenergi lys i hjemmet, har du en rekke alternativer. Du trenger bare å velge de beste solenergi lys for deg.

Instruksjoner

•Kontroller plassen hvor du skal sette solenergi lys på eiendommen. Se sollys i rommet hele dagen for å sikre soling er konstant. Måle plass å bestemme størrelsen på lys du kan passe inn.

•Decide hvordan du skal installere lyset. Hvis du har en lys stang inne din gårdsplass, kan du kjøpe en solenergi lys som festes til stangen. Andre alternativer inkluderer lys som sitter på bakken, lys som knytte til fasader av hus og frittstående lys staver installert i bakken.

•Consider mengden lys du trenger for din gårdsplass. Hvis du trenger mye lys, som et lys til å markere ditt hus eller et tegn, kan du vurdere flomlys. Hvis du trenger bare en liten mengde lys, som ved døren eller en badestamp, se på standard hagen lys.

•Factor i sollys verftet mottar. Selv om du vil ha en lyskaster plenen, mottar ikke plenen nok sollys til makten en utendørs solenergi lyskaster. Se på emballasjen for hvert lys du for å se hvor mye sollys nødvendig, som vanligvis vises i timer som lys kravene for planter.

•Få de beste utendørs solenergi lys som du har råd til innenfor budsjettet. Velg lys laget av metall over lys laget av plast fordi de holder bedre i dårlig vær og vil vare lenger enn sine plast kolleger.

Tips og advarsler

  • Solar lights kjøre på batterier som følger med enheten. Disse batteriene koble til solcellepanel på solenergi-belysning lampen. Når sollyset treffer solar panel, lader den batteriet, gi batteriet juice må publiseres. Disse batteriene varer vanligvis i ca to år før de må byttes.
  • Solar lights generelt inneholder en sensor som oppdager mørke og automatisk aktiverer lys om natten.