Hvordan velge busker & Shrubbery

November 26

Hvordan velge busker & Shrubbery

Busker og busker er woody planter som har flere stammer som vokser fra bunnen av anlegget. De kan legge til farge, personvern og dekorasjon på utsiden av hjemmet ditt. Busker og buskas brukes oftest for landskapsarbeid og hager. Det er best å velge din buskas ved første analysere noen faktorer inkludert grunnforhold, tilgjengelig sollys og vekst vaner, inkludert høyde og bredde av plantene før du gjør ditt endelige valg.

Instruksjoner

•Velg plasseringen der du vil plante busker og busker. Angi jord, som sand, leire, våt eller tørr syre og alkaliske - i området der du skal plassere plantene. Dette vil begrense dine valg som du ønsker å velge en plante som vokser best i type jord du har.

•Velg busker og busker som er fargerike og/eller grønne mesteparten av året. For eksempel, holde eviggrønne planter som boksen busker sine blader hele året. Dette ville være perfekt å plante for å legge til personvern i hjemmet. Løvfellende planter som dvergmispel miste sine blader i vinter, men er en plante.

•Velg buskas med fragranted blomster. Mock oransje og lilla busker er eksempler på blomstrende busker som en duft. Type duft som avgis av planter varierer avhengig av blomsten du får. For eksempel har mock oransje blomster en sitrus duft.

•Coordinate farging av blomstrende planter ved å velge sterke farger ved siden av lysere farger. Dette vil hindre at fargene vaske hverandre. Også vurdere når de blomstrer og hvis du ønsker dem alle Bloom samtidig eller under vekslende sesonger.

•Analyze hvor mye sol planting området får. Noen planter, som vanligvis, vokser best i skyggelagte områder, mens andre er best i direkte sollys, som brennende busker. Lær om hver plante du velger for å avgjøre hvor mye sollys det vil trenge. Unngå plante buskas i områder som ikke passer sollys behovene til anlegget.

•Velg planter som passer klimaet i ditt område. For eksempel, hvis du bor i et område som har et varmt klima som Texas, må du buskas som er lett å dyrke i varme temperaturer. Sweetbells og røde chokeberry kan vokse bra i varme temperaturer i delvis sollys. Hvis du bor i en kjøler tilstand som New York, vil blackhaw eller nannyberry busker trives.

•Examine høyden som anlegget kan oppnå. Hvis du velger å ha busker nær hjemmet, plante en busk som vil vokse høyere enn 10 fot høy, som røde chokeberry. Velge planter for personvern, kan du vurdere busker som vokser minst 15 fot eller høyere som blackhaw.