Hvordan veggankere arbeid

October 27

Veggen ankere arbeid i utgangspunktet på samme måte, men de bruker litt forskjellige mekanismer for å oppnå det likt hensikten. Festene som spiker og skruer kanne lett skli av tynne gips materiale. Uten en tre stud bak gips for spiker eller Skru til grep, vil lås falle når tilstrekkelig vekt er plassert på den. Veggen ankere gi lås noe å grep på baksiden av gips som sikkert holder lås på plass.

Vis/Skjul

En pinnen bolten er en lang skrue med en fjærbelastet pinnen på slutten. Brukeren må borer et hull i veggen stort nok for bolten å passere. Fest bolten til slutten av skruen, hold pinnen bolten lukket og sett den inn i veggen. Når gitt ut på den andre siden av veggen, veksle åpner og holder skruen på plass.

Plast

Plast ankere er enten glatt eller ribbet. Riflet plast ankere fungerer best i gips, mens glatt ankere er mer egnet for betong eller mur. Brukeren må borer et hull i veggen og hammer plast ankeret på plass. Når skruen anker, utvider anker litt, gripende gips å holde lås på plass.

Molly Bolt

En molly bolten er en bolt ermet med en skruen. Brukeren hammere hele enheten inn i veggen og strammer skruen med en skrutrekker til å utvide ermet foringsrøret omkring skruen på baksiden av gips. Denne utvidelsen holder ankeret trygt på plass.

Ermet

En ermet anker er en utvidelse anker ligner molly bolten, men er designet for betong og tegl installasjoner. Installasjonsprogrammet driller et hull i mur stort nok for ankeret. Installasjonsprogrammet deretter glir ankeret gjennom varen blir sikret og inn i hullet i mur. Strammebolten på slutten av ankeret utvider ermet rundt basen, som holder ankeret og elementet knyttet på plass.