Hvordan vasker jeg mine oppkjørselen med Muriatic Acid?

June 23

Hvordan vasker jeg mine oppkjørselen med Muriatic Acid?

Skitten eller flekket betong kan rengjøres på flere måter, men noen flekker ikke svarer til noen rengjøringsmidler. For disse flekker, vask oppkjørselen med en utvannet muriatic acid løsning. Når du arbeider med noen syre, ta nødvendige forholdsregler, inkludert verneklær og sikkerhetsutstyr.

Prøve alternativer først

Muriatic acid er fortynnet saltsyre og er en svært potent kjemisk. Det renser betong ved å fjerne det øverste laget i oppkjørselen din; Bruk den bare som en siste utvei for å rengjøre flekker. Før vask oppkjørselen med muriatic acid, kan du prøve en avfettingsmiddel olje flekker og en løsning med én del blekemiddel til tre deler vann på mold og mugg. Bruk eddik eller oksalsyre på rustflekker og en høytrykksvasker med en aggressiv detergent som trisodium fosfat for generell rengjøring. Fosforsyre er mindre aggressiv enn muriatic acid og gir samme resultater. Falle tilbake på muriatic acid hvis disse metodene ikke, men først rense oppkjørselen med rent vann for å fjerne alle spor av kjemikalier.

Forholdsregler

Noen kommuner forbyr drenering syre til kloakk, så kontakt lokale avfall-vannforvaltning byrået å bo innen regelverket.

Syre kan være farlig å arbeide med, så skjønner riktig sikkerhetsutstyr inkludert acid-karakter tette beskyttelse, briller og syre-motstandsdyktig gummistøvler, hansker og coveralls. Hvis du planlegger å vaske gulvet i garasjen, låne eller leie industrielle fans for ventilasjon. Våt ned tilstøtende plener fortynne overflødig syre eller en blanding av natron og vann skader for å nøytralisere syren før det planter.

Når blander syre, sakte legge til syre i vann for å unngå en voldsom reaksjon. Fordi syre reagerer med metall, blande muriatic acid i en plast eller glass container.

Vask oppkjørselen din

Bruk en løsning av én del muriatic acid til ti deler vann for å rydde din oppkjørselen. Fortynne den muriatic acid og hell den i en plast vannkanne. Våt oppkjørselen med vann, så starte på den høyeste delen av syre oppkjørselen og dryss over hele oppkjørselen overflaten. Syre gjelder bare de fargede delene av oppkjørselen vil ujevnt discolor betongen. Når overflaten er helt dekket, kratt flekker og flekker med en stiv Bristol nylon skrubbe børste. Ikke la syre sitte på oppkjørselen lenger enn 10 minutter. Nøytralisere syren med en generøs mengde natron eller hage lime og skyll men syre fra oppkjørselen din.

Tar leftover muriatic acid en husholdning farlig avfall avhending Center.