Hvordan vask eller rengjøre mikrofiber filler?

June 5

Hvordan vask eller rengjøre mikrofiber filler?

Japanske fabrikkert først mikrofiber i 1970. Det tok mange år å få et fotfeste-teknologi, men det brukes i dag i klær, møbler og rengjøring programmer. Mikrofiber får navnet fordi enkelte fibrene i en klut eller et stoff er mindre enn en mikrometer i diameter. Teknologien er nyttig for rengjøring fordi lille fibrene kan fange og fanger skitt, rusk og selv bakterier og holde på det før du vasker mikrofiber. Mikrofiberkluter krever ikke mye vedlikehold, men du bør vaske dem med forsiktighet.

Instruksjoner

•Rinse mikrofiber under en kran og vri den ut flere ganger for å eliminere alle overdreven skitt.

•Soak mikrofiber i en vask eller bøtte med varmt vann og 1 ss vaskemiddel. Unngå å bruke noe med blekemiddel, fordi dette vil bryte ned.

•Vaskestasjonen tømmes din mikrofiber selv i vaskemaskinen med vaskemiddel som nødvendig. Spesielt unngå å vaske den med håndklær mikrofiber vil vanligvis plukke opp lo av håndklær. Unngå å bruke tøymykner som dette vil forstyrre den statiske elektrisiteten som mikrofiber trenger for maksimal effektivitet.

•Dry fille i tørketrommelen på en lav innstilling eller henge den for å kvitte seg med gjenværende fuktighet. Overdreven varme kan smelte personlige fibrene og effekt ytelse så stryk eller høy-varme tørking er ikke anbefalt.