Hvordan varme tømmerhus

September 28

Hvordan varme tømmerhus

Varme en logg hjem med mange metoder, hvorav noen er best installert under opprinnelige konstruksjon. Noen varme kilder har høyere installasjon og driftskostnader eller høyere energiforbruk. Strålende varme, gass, bensin eller tre, geotermisk varme, tvunget luft og solenergi er noen måter som gir varme i ethvert hjem, inkludert tømmerhus. Når bestemme hvordan varme din logg hjemme, kan du vurdere faktorer som kostnader, effektivitet og kapasitet oppvarming alternativet.

Instruksjoner

Sette inn et strålende gulvet varmesystem. Gjør-det-yourselfers kan kontaktselskaper som utformer strålende gulvoppvarming og Kjøp systemene seg. Strålende gulvvarme er en effektiv måte å varme en logg hjem som distribuerer varmen gjevnt gjennom hjemmet. Denne typen oppvarming må gjøres under byggingen av loggen hjem eller under utskifting av gulv på grunn av plasseringen av varme rør under gulvet.

•Include en eller flere peiser eller ovner i plantegningen i loggen hjem under bygging. Peiser legge atmosfære og kos som tømmerhus er kjent. Du kan også vurdere et tre eller gass brennende peis. men ifølge California Environmental Protection Agency, de fleste av heten produsert av tre-brenning fireplaces tapt gjennom skorsteinen og varme ikke et hjem også. Mange områder også forby eller begrense bruk av tre-brenning fireplaces på grunn av miljømessige begrensninger.

Sette inn en mur oppvarmet under byggingen av en logg hjem. Mur varmer lagre varme i lange perioder av tid resulterer i en langsom, jevn varme i hjemmet.

•Purchase jordvarme system som bruker geotermisk varmepumper for å få varme fra jorden eller grunnvann. Geotermisk varmepumper kan være åpne eller lukket sløyfe. Åpne system bruker godt vann som varmekilden og tilbake vannet til en brønn eller et avløp felt der den kan brukes for andre programmer. En lukket loop system bruker en blanding av vann og frostvæske for å få varme fra jorden.

Sette inn en sentralfyr å varme alle områder av en logg hjem. En ulempe med denne oppvarming metode er at i tilfelle strømbrudd, sentralvarme systemet ikke fungerer som det krever strøm for å gi varme.

Sette inn en solens varme-system for din logg hjemme. Ifølge US Department of Energy er solenergi mest kostnadseffektive når de brukes i kaldt klima med gode solenergi ressurser og når de er fortrenge dyrere oppvarming brensel, som elektrisitet, propan og oljebasert varme.

Tips og advarsler

  • Har din peis og skorstein renset hvert år fjerne kreosot, en rester som akkumuleres på grunn av kondens av uforbrente brennbare stoffer i røyken.