Hvordan varme planter i drivhus vinteren

March 11

Hvordan varme planter i drivhus vinteren

Holde et drivhus varm om vinteren er avgjørende for å opprettholde jevn vekst av planter. Enten for profitt eller glede, et drivhus er en flott måte å dyrke planter hele året, og planter som kan dyrkes med hell i et drivhus, vinteren. Oppvarming drivhuset riktig og effektivt er den enkleste måten å sikre at plantene dine skal kunne vokse selv under de tøffeste vinterværet.

Instruksjoner

Installere vokse lysene

•Velg drivhus vokse lysene som kan installeres på din utslippene oppsetning. Vokse lysene er lys som gir planter med varme og energi i tider med lav sollys.

•Plasser vokse lysene i nærheten planter som trenger mye sollys eller varme å vokse vellykket. Fokusert vokse lysene kan brukes for individuelle planter.

Sette inn minst ett vokse lys over hver tabell for å øke mengden av varme og lys alle planter i drivhuset motta. Dette vil øke den samlede temperaturen.

Drivhus oppvarming og ventilasjon

Sette inn et drivhus ventilasjonssystem med et Varmeapparat. Dette vil tillate deg å ventilere drivhuset hvis det blir for varmt, og øke temperaturen i vinteren når det blir kaldt.

• Kjør ovnen gjennom vinteren, øker varmen på natten for å kompensere for kaldere natt temperaturer. Opprettholde en temperatur som gjør plantene til å vokse med hell.

•Kontroller at alle vinduer og dører er lukket for å holde varmen fanget i drivhuset. Sjekk alle sel og glass for sprekker som kan avgi varme. Kontroller at drivhuset er tett forseglet for å holde varmen inne.