Hvordan varme over bakken bassenger

March 23

Hvordan varme over bakken bassenger

Eie en over bakken pool krever flid og hardt arbeid å holde den i effektiv drift. Et viktig element av bassenget er å oppnå en komfortabel vanntemperaturen slik at du kan svømme om natten når det ellers være for kjølig. En pool Varmeovn er en praktisk måte å varme bassenget. Det brenner drivstoff og skaper varme, deretter passerer det en exchanger og blander det utdraget basseng vann. Det varme vannet blir deretter sendt tilbake til bassenget og over tid, øker temperaturen betydelig, ifølge bassenget Info.

Instruksjoner

•Calculate bassengets areal. Sirkulær over bakken bassenger er areal radius X radius X pi, som er en halvlengde av bassenget X halvlengde biljard X 3.14. Oval over bakken bassenger er areal halv lengde X halv bredde X 3.14. Dette trinnet vil hjelpe deg å velge passende ovnen for bassenget.

•Decide hvis du ønsker en naturgass eller propan varmeapparatet. Forskning som er mer tilgjengelig og rimelig i ditt område og la det være den avgjørende faktoren. Du ikke vil sitte fast betale mer fordi du gjorde det galt valget.

Kjøp en pool varmeovn. Pool varmere måles i BTU. En BTU varmer en halvkilo vann ved en grad, så de mer BTUs et Varmeapparat har, jo raskere vil det varme bassenget, ifølge bassenget Info. Dette vil spare deg penger fordi du slipper å kjøre din varmtvannsberedere så lenge.

•Overvåk og regulere bassengets pH balanse før du legger i ovnen, og ofte etter at. En lav pH balanse er surere og får korrosjon på dine pool Varmeovn, ifølge bassenget Info, og en høy pH balanse vil skade din varmeren til avløp. PH-verdien må være mellom 7.2 og 7,8. Bruker en standard pH-skalaen, som kan kjøpes på bassenget forsyne butikkene, ta en prøve av vannet og justere deretter ved måling.

•Installer din over bakken pool varmeovn. Utforme alle delene å sikre du har alt du trenger. Det beste stedet for varmeapparatet er i nærheten av bassenget i en utviskede området uten høye gresset eller hindringer rundt. Nøkkelen er å sikre at varmeapparatet har plass rundt så det kan "puste," så å si.

Tips og advarsler

  • Hver pool Varmeovn har forskjellige installasjonsinstruksjoner, så før du prøver å installere din ovn, se på instruksjonene for å sørge for at du forstår alt. Hvis ikke, kontakt en profesjonell for spørsmål eller ekstra hjelp.
  • Oppmerksom på produsentens krav på klaring på alle sidene (og topp og bunn) av din varmeapparatet.