Hvordan varme opp huset med propan komfyr

June 27

Det kaldere blir utenfor, jo viktigere blir det å varme på innsiden av huset effektivt. Jada, du kan varme opp huset med gass, men gass er dyrt og meget brannfarlig. Og at du kan bruke din peis for å holde stua varmere om kvelden, men det kan også være vanskelig å vedlikeholde. En propan komfyr, derimot, kan være akkurat det du søker etter varme opp huset i vinter.

Instruksjoner

Kjøp propan tank lagre utenfor huset ditt. Det kan være over overflaten, eller begravet undergrunnen, men de viktigste tank holder propan bør være utenfor, og ikke i huset (se referanse 1).

•Decide hva rom i huset du ønsker å varme med propan komfyr. Det kan enkelt defineres i stuen og brukes mye som peis ville bli brukt. Men det kan også kobles til ventilasjonssystemet å varme andre områder.

•Hire en propan installasjon selskap å plassere ovnen i området må oppvarmet. Siden en linje kobles ovnen til din tank utenfor, skal en profesjonell gjøre jobben.

•Kontroller tank utenfor regelmessig for å sikre at det forblir full av propan. Dette er det siste du vil kjøre på en kald kveld i januar.

•Start varmen ned om natten når du er søvn å spare energi. Hvis propan ovnen brukes ekstra Varmeapparat enkeltrom, slå den av helt når ingen planlegger å være i rommet for en lengre periode.

Tips og advarsler

  • Bruk eksisterende ventilasjon hvis du planlegger oppvarming flere rom eller hele huset. En profesjonell bør også bli brakt inn for denne jobben (se referanse 1).