Hvordan vare ta vare på Poinsettias

June 6

Julestjerne er en semi tropisk plante som selger som en dekorativ plante i løpet av jula sesongen. Anlegget er innfødt til Mexico og tåler ikke kulde eller raske endringer i varm eller kald. Poinsettias vokser best i et jevnt fuktig jord og blomster under kort forhold. Anlegget vil wilt når stresset fra for lite eller for mye vann. Riktig Stell og vedlikehold vil øke levetiden av anlegget og tvinge blomstrer i mange år.

Instruksjoner

•Hold jord i julestjerne fuktig å hindre stammer og blomster fra wilting. Vann anlegget gjennom bunnen drenering hullene ved å fjerne beholder innpakning og setter inn beholderen i en skuff av vann i 20 minutter. Ikke la julestjerne sitte i vann i lengre perioder, som dette fremmer roten råte.

•Still julestjerne plante i et område som mottar lys, indirekte sollys med en temperatur på 60 til 70 grader F. gjør at området har ikke varme eller kulde utkast, da dette vil skade anlegget.

•Utvid livet til julestjerne anlegget ved å stoppe vann programmer når blomstene er ferdig blomstrer og bladene begynner å gulne og faller. Flytt julestjerne til et kult med en temperatur på 50 til 60 grader F. Bruk vann regelmessig for å hindre røttene tørker.

•Skjære stammer til en lengde på 6 inches og plante julestjerne i containere fylt med en godt drenering potting jord våren. Dele anlegget hvis det er flere vokser i original emballasjen.

•Still fullført poinsettias i et område som får sollys fra sørlige eksponering eller anlegg i en utendørs blomsterbed ved begrave beholderen hele inn i et område som mottar ettermiddag skygge med vindbeskyttelse.

•Prune nye skyte vekst som vises i sommermånedene til en lengde på to gjenværende blader. Stopp beskjæring anlegget august tvinge sterk vekst for vinteren blomstring.

•Et hage-plantet poinsettias holde jorda jevnt fuktig under sommermånedene. Gjødsle planter hver to uker med flytende blomst gjødsel instruerte pakken.

•Dig opp plantene flere uker før først forventes høsten frost og plassere dem i et innendørs område som får sollys fra en sørlige eksponering.

•Force vinteren blomstrer ved å flytte julestjerne til et mørkt område eller plassere en mørk pose over anlegget hver kveld begynner 1 oktober til plante blomster. Fjern dekket eller flytte anlegget tilbake til sollys ved 8 am hver morgen.