Hvordan våpen overflater med en Mold, mugg & bakterier Inhibitor

April 22

Hvordan våpen overflater med en Mold, mugg & bakterier Inhibitor

Mange overflater rundt et hus er utsatt for mold og mugg. Mørke fuktige områder som kjellere, kravlesøket spaces og uventilerte skap er gode kandidater for hemmere. Andre overflater rundt et hjem inkludert områder får litt sollys ville også ha nytte. Mugg, mugg og bakteriell hemmere opprette en forsegling over overflaten. De aktive ingrediensene drepe muggsoppsporer og stoppe produksjonen. Hemmere beskytte overflaten mot fornedrelse, men gjenopprette ikke skade på overflater.

Instruksjoner

•Rengjør mold-, mugg- eller bakterier utsatt overflaten med en lik blanding av klor og vann. Hell blandingen i en sprayflaske. Spray på overflater og kratt med scrub pensel. La overflaten tørke før belegget. Hvis området ikke har tilstrekkelig lys eller ventilasjon, definere fans å fremme tørking. Kommersielle forberedelsene er tilgjengelig for mugg, mugg og bakterier fjerning.

•Repair eller reparere råtnet områder. Chip bort tre råtne med meiselformet og oppdatere den med en epoxy-baserte kitt. Hvis tre råtne skaden er alvorlig, er det beste alternativet.

•Velg en inhibitor basert på innendørs eller utendørs bruk. Mange forberedelser kan brukes i begge miljøer. Etiketten vil staten bruker.

•Spray hemmer fra en utløser sprayflaske på overflaten i en lys og selv strøk. Hvis inhibitor en brush-om type, rør med en røre pinne, dyppe en pensel i og maling på overflaten. Mugg, mugg og bakterier hemmere finnes allerede blandet spray flasker, paint-programmet eller som et konsentrat. Konsentrerer krever fortynning før. Marine levere butikker bære en rekke hemmere.

Tips og advarsler

  • Bruk gummihansker, vernebriller og en mold godkjent respirator når utrydde mugg, mugg og bakterier.
  • Teste et små område for colorfastness før du bruker på tekstiler.
  • Reparasjon vannlekkasje å hindre ytterligere skade.