Hvordan vanntett for en mugg allergi

May 15

Hvordan vanntett for en mugg allergi

Mugg er en type mold, som vil vises i hjemmet som svarte eller hvite flekker på forskjellige overflater og tekstiler. Ifølge Environmental Protection Agency, de med mugg eller mold allergi kan lide nese, øye- og hudirritasjon på grunn av mugg og, i noen tilfeller kan selv utvikle pusteproblemer. For å unngå helserisiko grunn av mugg og mold eksponering, må du ta skritt for å redusere luftfuktighet i hjemmet ditt, eller vannet i din innendørs luftrommet. Med riktig teknikker, kan du redusere fuktighet i ditt hjem og lette symptomene på mugg allergier.

Instruksjoner

•Apply to strøk med sement maling på betong eller mur overflater som er over bakken. Disse kan være flater som gulv eller vegger. Finne en sement maling som inneholder en mineral Fargenyanse. Bruk denne typen maling, opprettes en vanntett forsegling for å hindre mugg.

Sette inn et klimaanlegg eller avfukteren rom hjemme der du har en mugg eller mold problem. Begge enhetene kan avkjøle luften og redusere fuktighet i luften. Husk at kjølig luft har ikke så mye fuktighet som varm luft.

•Ikke 't overopphetes hjemme om vinteren, spesielt hvis du opplever mugg eller mugg allergi i vintermånedene. Hvis du oppdager væte eller dugg samle på windows, åpne deretter windows å la frisk, kjølig luft inn i hjemmet ditt, noe som vil redusere fuktighet i luften. Også holde blinde og gardiner åpne slik at sollys inn så mye av hjemmet som mulig.

•Fix noen lekkasjer eller seepage i hjemmet, som kan være en viktig kilde for vannet inn ditt hjem. Sjekk knust eller sperret takrenner, som kan føre til vann å lekke i kjelleren eller bunnen gulvet i ditt hjem og lage et fuktig miljø for mugg å vokse.

•Dekk noe skitt etasjer, som crawlspaces, med en svart plast ark. Dette hindrer fuktighet fra siver opp fra bakken. Kontroller også at crawlspace er godt ventilert. Hvis du må, periodisk åpne crawlspace, eller installere en liten vifte for å øke luftsirkulasjonen.

•Plasser fukt-absorberende kjemikalier i ditt klesskap eller mellom lagret klær. Du kan kjøpe disse kjemikaliene, som silica gel eller vannfri kalsium sulfat, på leverandør av vitenskapelige og industrielle kjemikalier eller på ditt lokale universitetet extension center. En high school kjemi lærer kan selv kunne bestille kjemikalier for deg. De er ikke giftig eller skadelig for berøring. Henge dem i kluten sekker i skapet eller sette dem i kluten sekker eller i en åpen container i skuffer. Du kan også bruke dem hvis du skal tørke dem hver ukene. For å tørke dem, plassere dem i en ventilert ovn ved 325 grader Fahrenheit i tre timer. Lar dem tørke i en lufttett beholder.