Hvordan vanntett en kjeller i Massachusetts

July 8

Hvordan vanntett en kjeller i Massachusetts

Impregnering er avgjørende for bygningene ligger i kystnasjoner fordi omkringliggende vannmasser ofte føre til oversvømmelser. Kyst stormer produserer mer fuktighet og langvarig regnskyll har plaget mange Massachusetts innbyggere med våt kjellere. Impregnering en kjeller krever riktig planlegging og flid å blokkere alle vann portrom. Ikke-profesjonelle kan utføre mange vanntettingsmembraner teknikker, men det er viktig å vite når problemet er blitt for stor for gjør det selv-prosedyrer.

Instruksjoner

•Rengjør eller Erstatt huset takrenner. Massachusetts har en strålende løvverk sesong, men bladene faller for en lengre periode og kan samle og blokkere regnrenner. Når takrenner er ødelagt eller tett med blader, kan vann renne fra foundation. Grupperte vann kan trenge foundation vegger, danner kjelleren lekkasjer. Vær forsiktig når du bruker en stige for å rengjøre takrenner. Produkter som bruker vanntrykket for å rengjøre takrenner trygt. Du finner også profesjonelle rennesteinen rengjøringsmidler og installasjon selskaper notert på den lokale telefonkatalogen.

•Slope landskapet. Våren i Massachusetts kan bringe tunge regn og vinteren bringer snø som til slutt smelter, for kjelleren lekkasjer. Installere en skråning med en 1-tommers fallhøyde gir hver fot en vann sti fra kjelleren. For områder som er omgitt av betong, løfte fortauet eller ekstra støpe for å heve fortauet. Du kan gjøre dette selv med materiale fra en oppussing butikken eller leie en profesjonell landscaper eller entreprenør.

•Fyll i kjelleren sprekker. Massachusetts har mange eldre boliger og kjellere kan knekke grunnlaget skifter over tid. Kits er tilgjengelig online eller oppussing butikker at huseiere å fylle i lekk kjelleren sprekker. Pakkene inneholder caulk, hydrauliske sement eller en polymer å fylle sprekker. Materialer kur i tre timer. Bruk vernehansker og vernebriller inkludert for å unngå ulykker. Profesjonelle selskaper tilbyr en garanti for sine tjenester.

•Dekk eksisterende kjeller vinduer med plast vindu dekker. Grave ut skitt rundt kjellervegger og redistribuere. Eventuelt installere en sump pumpe for å fjerne vann. Når du velger en entreprenør til å gjøre arbeidet, be om å se en Massachusetts entreprenørs lisenser eller sertifisering og be om referanser. Entreprenør informasjon er også tilgjengelig på Massachusetts state forbruker- og regulering forretningswebområde. Når du signerer en kontrakt, kan du lese dokumentet for detaljer om arbeidet som blir gjort og sluttdato.