Hvordan vanntett balkong

February 15

Hvordan vanntett balkong

Det er ikke noe som en hyggelig balkong eller dekk å gjøre huset et hjem. Sitte og se på solnedgangen med en drink i hånden, eller soloppgang med kaffe, er bedre på balkongen. Kanskje ønsker du bare å sitte med familie og venner fortelle en historie eller dele et måltid. For å holde din balkong eller dekk vakre, bør du vanntett det. Du kan sette en tre sealer på en tre balkong og bevare rike tre utseendet, men en flytende membran over toppen lar deg mange mer dekorativ alternativer som keramiske fliser. I tillegg beskytter områder under balkongen fra vanninntrengning.

Instruksjoner

•Mix en bøtte med varmt vann med flytende vaskemiddel eller bruk et kommersielle dekk renere. Skrubbe balkongen med en push kost og renere, forlater rengjøringsmiddel for 20 eller 30 minutter etter programmet for å tillate det å penetrere noen flekker eller rester.

•Spray rengjøringsmiddel på balkongen med en høytrykksvasker eller en spray vedlegg. Skyll grundig. La din balkong tørke i minst to dager før du fortsetter. Fuktighet inne tre eller betong kan fordampe sakte.

•Sand noen ujevnheter, ujevn ledd eller andre problem stedene i din balkong, hvis det er tre. Fyll noen knute hull, spiker hull eller andre tomrom med akryl caulk. Bruke en sparkel eller fingeren hansker, å tørke overflødig caulk etter påføring og gjøre det flush med din balkong eller dekk overflate.

•Tape alle ledd, mellom balkongen etasje materialer eller mellom balkong og huset. Bruk en polyester tape for alle sprekk eller andre store hullene. Bruk en liten pensel og Påfør et tynt lag av flytende membran, sentrert over felles eller sprekk. Raskt feste polyester båndet på toppen og glatt på plass. Dekk med et tynt lag av flytende membran.

•Skjære og overholde blinkende til døren terskel, spiker eller bygging limet. Kontroller at det er jevnt med overflaten. Dekk med et lag av flytende membran til coat grundig. Når membranen er installert og tørket, sand kantene av membranen som dekker noen tapet og blinkende områder å jevne ferdig.

•Bruk en maling roller, gjelder et sammenhengende lag med flytende membran. Arbeide lengden til styrene, hvis balkongen er tre, å tillate membranen fylle sømmene bedre. Retning ikke saken så mye på betong eller helt glatte flater. Mengden av membran nødvendig varierer etter produktspesifikasjoner - vanligvis mellom 3/4 av en gallon per 100 kvadrat fot til tre gallon per 100 kvadrat fot. Se produktet instruksjoner å bekrefte.

•Følg med andre programmet av vanntett membran når det første laget er tørket - om en time eller to. Spre dette laget samme tykkelse som før. La dem tørke et par timer.

•Apply en toppstrøk legge farge og sklisikkerhet balkong overflaten. Male på to lag med en hastighet på ca en gallon per 200 kvadrat fot. Tørr en time eller to mellom og etter strøk.

•Overflate ved å spre et meget tynt lag av sealer med en maling roller. Dette gir en semi glans finish med ekstra impregnering. Bruke om en gallon per 200 kvadrat fot.

Tips og advarsler

  • Velg et tidspunkt når værforholdene ikke er varsel for minst 24 timer. Temperaturen bør være mellom 50F og 90F. Fukt og luftfuktighet forsinkelser herding tid.
  • Ikke gå eller plassere tunge gjenstander på balkongen i minst to dager å unngå skade din impregnering.