Hvordan vann roser å forhindre rot råtne

November 4

Roser både "liker" og krever regelmessig vanning for å blomstre. Bare vanning din rosenbusker tungt er imidlertid ikke nok til å holde dine roses glade og friske. Du må også sikre at jorden rundt planter er egnet til denne typen vanning. Hvis jorden ikke renne effektivt eller har for mye vann og næringsstoffer, kan deretter din entusiastiske omsorg tar faktisk føre til roser med råtnende røtter, syke røtter og skyter og andre problemer knyttet til stagnasjon vann.

Instruksjoner

Hvordan vann roser å forhindre rot råtne

•Analyze din jord skriver. Ulike typer jord holde fuktighet annerledes. For eksempel trenger roser plantet i sandholdig jord større mengder vann fordi mye av vannet renner bort fordi jorden ikke er veldig kompakt. På den annen side, krever jord som har høye nivåer av leire mindre vann fordi vannet ikke sive bort like lett.

•Et rundt foten av anlegget. Ikke bare hjelper dette forhindre sykdommer som kan følge av våt, fuktig eller mugg blader, men vanning ved foten av anlegget også bidrar til å holde vannet fra å vaske bort insektmidler, soppmidler og topp-lag gjødsel.

•Hold vanntrykket lav. Hvis du skyter rosene med vann, risikerer du vaske vekk jord, gjødsel og næringsstoffer fra rundt foten av anlegget. Effektivt, hvis du bruker høy vann press ødelegger du den rosebusk kost og losji i ett slag. I stedet bruker en mild vedlikeholdslading av vann for å mette bakken rundt anlegget, men oppretter ikke kratere eller gjørme.

•Dekk et drypp eller soaker slangen med mulch. Kjører slangen av alle din buskene, så dekker den med mulch du vil kunne aktivere slangen og deretter la vannet sive gjennom jorden sakte, skånsom tempo. Dette vil sikre jevn vanning snarere enn pakker med høye volumer som ikke kan bli absorbert av jord etterfulgt av perioder med nær-tørke.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for at din jord er ikke tilstrekkelig karbonisert eller Vannes, Påfør et tynt lag av gips til toppen av hagen din å bryte opp jord uten å forstyrre planter.
  • Hvis din jord er svært tett, kan du trenger å regelmessig bryte det forsiktig med hage gaffel eller rake før du vann. Imidlertid være sikker på å ikke skade røttene av buskene mens du gjør dette.
  • Tunge vannkanne skyll næringsstoffer rett ut av jord og til kloakk, hvor de skaper problemer for lokale dyrelivet og engang menneskelig beboere. Pass til vann forsiktig og konservativt å unngå denne stor miljø-problem.