Hvordan vann filtre for kjøleskap arbeid?

August 15

Vann Filter grunnleggende

Mange kjøleskap dispensere vann som en av sine verdsatte funksjoner. Men hvis kjøleskapet ikke har et filter på vannlinjen, drikker forbrukeren ufiltrert vann, som kan se og lukte dårlig. Vannet kan være trygt å drikke, men det kan ikke smake godt. Dette påvirker også kjøleskap med innebygd kube ismaskiner bruker samme vannlinjen. Installere et filter gir bedre smak og bedre ser, reduserer bakterier og kan forlenge livet til kjøleskapet.

Hvordan vann filtre arbeid

Filtrene inneholder karbon, som er deres rensing hovedingrediens. Som vannet strømmer forurensninger knytte til karbon og separat fra vannet. Noen filtre har også et fiber filter som fanger sediment i vann og fanger den i filteret. Disse filtrene behandle vannet for lukt og forurensninger og filteret fjerner rust og bly fra vannet. Vanligvis denne type filtreringssystem består faktisk av to filtre: karbon først, deretter fiber. Fiber filtre er vanligvis laget av rayon, som holder tilbake sediment. Når vannet passerer gjennom filteret, ser det klart.

Skiltene at det er tid for en forandring

Filtrene fanger urenheter og krever regelmessig for å utføre optimalt. Vanligvis må du endre dem alle fire til seks måneder, men hvis du ser en lukt i vannet, en gulaktig farge eller partikler i vannet, er at filteret må endres. Når du erstatter filteret med en ny, vil vannet se og smake godt igjen.

Endre vannfilter

Mange kjøleskap produserer bygge et vann filter i kjøleskapet og bare vanlig vedlikehold disse vannfilter krever er periodiske erstatning. Se brukerhåndboken til den nøyaktige plasseringen av vannfilter og hvordan, og hvor ofte å endre den. Produsenten stedene dette filtre i lett tilgjengelige steder så endre filteret er en bris. Vanligvis det gamle filteret trekker, skruer eller låses ut og det nye filteret går tilbake til den samme sporet ved å trykke den inn, omvendt skruen eller klikke det på plass. Hvis du installerer din egen vannfilter det ikke kan være så lett å endre. Tenk på dette når shopping for en vannfilter for kjøleskapet og stille spørsmål om den opprinnelige installasjonen i tillegg til vanskelighetsgraden av å endre filteret.