Hvordan vann en Lucky bambus orientalske plante

January 7

Hvordan vann en Lucky bambus orientalske plante

Lucky bambus brukes i harmoni-opprette tradisjon av feng shui som en "kur" for elementer som er ute av harmoni. Det er også populær som et attraktivt, enkelt vedlikehold houseplant. Noen planter har sine røtter i jord, som de fleste tradisjonelle potteplanter, og andre er dyrket i en bolle med vann. Uansett hvilken type lucky bambus du har, eller hvorfor du har mottatt det, er det viktig å holde det grønn og sunn med riktig vanning og vare.

Instruksjoner

•Et både dyrket jord og vann dyrket lucky bambus planter med filtrert vann fra springen eller regnvann hvis mulig. Klor og fluor i de fleste vann kan negativt påvirke fabrikkens helse. Fylle en beholder med vann og la det sitte avdekket i minst 24 timer hvis du ikke har en vann filtreringssystem. Noen av de uønskede kjemikaliene spre når eksponert for luft.

•Fyll den vann dyrket bambus beholder hver gang det krymper til om halvfull. Sjekk din jord dyrket bambus ved å stikke fingeren ca 1 tomme i jorden. Hvis jorden under overflaten er tørr, er det tid til vann.

•Tøm en vann dyrket anleggets beholder om en gang i uken og fyll den med ferskvann.

•Gå din lucky bambus nærmere til en lys kilde hvis den blir gul og spinkel. Hvis dette ikke løser problemet, mate din vann dyrket lucky bambus noen dråper akvariet plante mat hver to eller tre måneder når du endrer vann. Gjødsle en jord-dyrket plante månedlig med en standard houseplant mat. Se etter tegn til over-mate, som å gulne. Avslutte gjødsling hvis gulfarging.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en akvariefisk, lagre det skitne vannet når du feilfri akvariet og vann din lucky bambus med næringsrikt vann. Når du bruker akvarium vann, er det ikke nødvendig å bruke ekstra gjødsel.