Hvordan vann en hage i potter

February 20

Hvordan vann en hage i potter

Potten eller beholder hager kan brukes for grønnsaker, dekorative planter, urter og blomster. Om du vokser hjelper en hage i en pott innendørs eller ute, vanlig vann plantene trives og vokse. Planter som ikke får nok vann visner og dør, mens de som får mye kan utvikle rot råtne. Riktig mengde vann nærer planter uten å drukne dem.

Instruksjoner

•Bruk bare beholdere som har drenering hull i bunnen. Beholderne uten drenering hull tillater salter for å bygge i jord og hindre avløpet, så planterøttene forbli stående i vann.

•Test vann konsistensen av jord ved å stikke en blyant ned i jorden. Du kan også bruke fingeren. Ta ut blyanten og ta det med en finger. Hvis blyant er tørr og litt støv eller skitt klynger seg til det, må anlegget vann. Hvis blyant er fuktig og "smuler" av jord klynge, kan du holde ut på vanning. Hvis du testet jorda med en finger, du vet av føler om det er vått eller tørt.

•Fyll vann i beholderen til jord blir mettet med din vannkanne. Siden væsken flyter fra hullene i bunnen av din beholder, gjør dette utenfor eller over en vask så du ikke gjør et rot.

•Let væsken renne fra beholderen, deretter flytter anlegget tilbake til sin plass når overflødig væske har borte.

•Kontroller anlegg regelmessig for vann. På sommeren trenger utendørs potted hager ofte vann hver dag, siden sol og varmt vær tørke dem ut. Vannet plantene dine så ofte som de trenger væske. Noen planter liker å være på den tørre siden, som sukkulenter. Andre trenger en høyere mengde væske å vokse.