Hvordan vann en Dogwood treet

July 10

Cornus treet er et populært valg for landscapers på grunn av sin vakre blomster, dekorativ frukt og dens evne til å vokse i en rekke klima og grunnforhold. Dogwood trives i tempererte klima og bør plantes i områder der de får masse ettermiddagssolen. Det er også svært viktig å holde jorda rundt treet fuktig, som dogwoods har grunne rotsystem som ikke vokser i tørre forhold.

Instruksjoner

•Plasser 3 til 4 inches mulch rundt diameteren på dogwood treet å holde jorda fuktig. Mulch bør utvide 8 til 10 fot fra treet og fjernes fra foten av stammen. Dogwood trær som har mulch krever mindre hyppige vanning fordi mulch vil hjelpe jord beholde sin fuktighet. Mulch også hindrer veksten av ugress og tilbyr beskyttelse mot gressklippere og ugress trimmere.

•Et dogwood treet én eller to ganger i uken, spesielt når været er uvanlig varme eller nedbør er sjeldne. Vann dogwood treet om morgenen til bakken er mettet seks inches under overflaten. Hyppige vanning er spesielt kritisk første året når du transplantasjon dogwood treet.

•Bruk en hage slange vann dogwood treet i stedet for et sprinkleranlegg. Sprinklerne vil våt bladene på dogwood treet og gjøre det utsatt for skadelige sykdommer som kan sette helsen til treet.

Tips og advarsler

  • Unngå over vanning dogwood treet. Overdreven vann vil forstyrre de grunne rotsystem dogwood trær. Drukning din dogwood vil forårsake problemer med root utvikling og føre til tannråte. Utseendet på lys grønt løv er ett sikkert tegn du er over vanning en dogwood treet. Trær med hengende blader er også fortelle deg at de mottar for mye eller for lite vann.