Hvordan vann bad paprika med sitronsaft

July 1

Hvordan vann bad paprika med sitronsaft

Marinert paprika innpode en ny dimensjon av smaken når lagt til en rekke matvarer, blant annet hot dog relish, sweet pepper gelé, kjøttsaus marinade eller pasta. Når gjør og canning paprika, legge sitronsaft til marinaden å innlemme en syre, som vil forhindre browning og legge et snev av tartness. Etter ferdig Marinert paprika, plassere glassene i en kokende vannbad å drepe noen bakterier assosiert med høy syre matvarer.

Instruksjoner

•Submerge tom canning glassene i en stor gryte med vann. Senk hermetikkboksfylling lokkene i en kjele med vann. Kok vannet i 10 minutter. Tillate glassene å kjøle for en stund i vannet og fjerne varme glassene med glasset tang og sett dem opp ned på et rent håndkle.

•Opprett sitron juice marinaden. Hver 2 pounds av paprika, kombinere 1/2 kopp sitronsaft, 1/2 kopp olivenolje, 1 kopper hvit eddik, 1 tsp. salt og 1 grovt hakket hvitløksfedd. Varm blandingen i en kjele til det koker.

•Pack stekt og skrelles paprika i glassene, iført gummihansker for å unngå å berøre og forurensende glassene. La 1/2 tommers plass øverst i glassene. Hell varm marinaden over paprikaen i glasset. Tørk eventuelle drypper på felgen eller utenfor glasset med et papirhåndkle. Plass lokkene på glassene.

•Submerge en canning rack i en gryte med grunt vann og glassene på stativet. Vannivået bør komme opp minst 1 1/2 inches av bunnen av glassene. Bring vannet til en byll i 15 minutter. Vannbad må komme opp til kokende temperaturer effektivt å behandle acid mat som paprika og sitron. La glassene avkjøle i kjele med vann og fjerne glassene med glasset tang. La glassene ytterligere avkjøles før lokket caps blir sugd inn.

•Plasser etiketter på glassene med utløpsdatoer for 1 år i fremtiden.