Hvordan vakuum Under bilseter

June 15

En ren bilens interiør sier mye om eieren av bilen. Men behandler mange mennesker sine biler som søppel bokser ofte bruker baksetet som et oppbevaringssted for tom næringen bager, ekstra klær og lignende. Støvsuging bilen er viktig å holde bilen ser presentabel, men også å sikre din verdifulle bil er godt vedlikeholdt.

Instruksjoner

•Bruk tjenester av høy drevet profesjonell vakuumsystem tilgjengelig på lokale bilvask til generelle flinke til å plukke opp stort avfall fra din bil sitteplass. Dagens biler fungere som en forlengelse av våre hektiske liv. Folk bruker mye mat mens du kjører. Jord og rusk spores inn i bilen og kan bygges inn i teppet kan forårsake stoff fiber unødig slitasje overtid.

•Åpne alle bilen dører og fjerne gulvet matter. Trekk forsetene så langt frem som mulig og snu dem frem for å tillate de fleste arbeidsområde og enklere tilgang til teppet under forsetene med en bakre tilnærming. Profesjonell vakuum systemer er ikke laget for detaljer arbeid, men de gjør en god jobb med å plukke opp rusk som enkelt faller mellom bilseter, som fransk frites, snack smuler og barnas godteri. Vakuum teppet på bilens bakre gulvet her også.

•Direkte vakuumsystem munnstykket nedover på teppet og gjøre noen sugekraft går med vakuum direkte i teppet fibrene slik jord og mikroskopiske rusk innebygd i fibrene er fanget.

Bruk denne sugekraft teknikken også på bilen gulvet Mattene som de er spesielt utsatt for innebygde skitt.

•Gå til forsiden sete delen og skyv forsetene så langt tilbake som mulig å fortsette med profesjonelt støvsuging under forsetene forfra. Munnstykket på profesjonell systemet er altfor stort å komme ned mellom setene, så du må bruke et mindre vakuum, som en trådløs håndholdt bil vac eller selv en hjem vakuum, hvis den har en lang slange og en detalj dysefeste.

•Rengjør teppet under forsetene bruker en detalj dysefeste. Husk å passere munnstykket ned i området mellom forsetene og midten konsollen å vaske teppebelagte områdene der. Bruk av vakuum munnstykke for å rengjøre kløft mellom bilsetes nederst og seteryggen. Dette bør gjøres for både foran og baksetene fjerne mat, løse mynter og annet rusk som kan ha blitt fremlagt det.