Hvordan utforme & planlegge en hage

February 23

En velutformet hage er det perfekte bakteppet for underholdende og avslappende, og det er mange måter å design for å gjøre det miljøvennlig produserer spiselig urter og grønnsaker og reflektere lokale landskapet. Med en god plan, vil du kunne vokse en hage rett ut av landskapsarbeid magasiner.

Instruksjoner

Utforme og planlegge en hage

•Measure din hele verftet og tegne en plan, inkludert hardscape og softscape områder. En hardscape inkluderer alt fra terrassen til veier, mens en softscape refererer til hage, trær og gress. Inkluder også vanning systemet. En underjordisk vanning systemet er svært vanskelig å flytte, så du vil plante blomster som trenger mest vann nær hver sprinkler.

•Purchase ulike landskapsarbeid magasiner, som bor, arkitektoniske Digest og Better Homes & Gardens, for å få en idé om hvilken type hage du ønsker å designe. Engelsk, japansk og vann hager er populære valg. Hvor mye gresskledd område vil du ha? Hvordan bruker du din? Hvis du liker sport, holde hagen området til et minimum. Har grønne fingre? Deretter må du utvide hageområdet.

•Decide hvis du ønsker å gjøre hagen din miljøvennlig, som din beslutning vil diktere design. Du må inkludere et regn hage, kompost haug og resirkulering bin. En miljøvennlig tilnærming kan spare penger på vanning, redusere skadelige sprøytemidler og forlate en mindre karbonutslipp.

• Besøk lokale blomsterhandler og identifisere de beste planter og blomster for klima og regionen. Southwestern statene får mye sol; Derfor etterligne sin landskapsarbeid design deres naturlige terrenget. På den annen side, steder som nordøst tåle strenge vintre og har en kortere vekstsesongen.

•Designate kapasitet for tiltenkt blomster og planter på hjemmelaget plan, det er nok plass til alt. Tenk på din farge, tekstur, ikonskala og valg. Mange huseiere velger å bruke fargene i huset deres. For eksempel har tradisjonelle spanske boliger myk rosa yttervegger som kan akkompagneres av hvite roser, fersken asalea og laks stemorsblomster. Ta et fargehjul til blomsterhandler å sikre din blomster utfyller hverandre.

Tips og advarsler

  • Bland spiselige planter med dekorativ blomster, som produsere vil se vakre når den blomstrer og være en enkelt kilde for fantastiske måltider.
  • Hvis du reiser mye, utforme en hage som vil bli selvdrevet over lengre tid. Høy vedlikehold blomster som roser anbefales ikke.