Hvordan utforme en hage rundt en fontene

May 21

Hvordan utforme en hage rundt en fontene

Samspillet mellom vann og planter gjør en fontene hage en sjarmerende funksjon i landskapet. Før du grave i, bruke tid på design å oppnå både visuell og sensuelle betydning. La din "indre designer" form hage oppsettet før planen til papir. Vurdere hvordan du vil hagen for å se gjennom årstidene og hvilke typer planter passer fontenen form og høyde. Med en godt planlagt design blir bygge fontenen hagen en glede snarere enn et ork.

Instruksjoner

•Outline grensen av hagen din nye fontene med hage slangen eller streng lagt på bakken. Sett en stor pappeske eller bøtte i stedet hvor fontenen vil sitte. Bruk din første inntrykk av hvordan du vil hagen å se til å plassere slangen og boksen først, deretter gå tilbake og visualisere hvordan hagen vil se ut hvis det er oppsettet. Juster plasseringen av boksen og slangen eller streng til du er helt komfortabel med designen størrelse og proporsjoner.

•Measure lengden og bredden på fontenen hage grensen på den lengste og bredeste punkt. Dele målinger av omfanget av din millimeterpapir. For en liten fontene hage, kan en firkant i millimeterpapir rutenettet lik 6 inches; for en større hage, bruker du 1 fot per square. Skisse hage oppsettet på millimeterpapir når skalaen bestemmes, tegning i både kantlinjer og hvor fontenen.

•Mark en bane fra hage grensen til fontenen. Du vil bruke banen til pumpen for vedlikehold og rens av fontenen. Flekk der vannforsyningen linje er plassert, hvis vannet bruker en ekstern kilde, og der den elektriske linjen er plassert hvis du innlemme belysning i oppsettet.

•Velg planter du vil plassere i fontenen hagen. Tegne planter til hage skisse, med hver plante spredning for å avgjøre plassen du gir den på siden. En oppreist flerårig fyller to til fire ruter, for eksempel mens en lav, spre busk kan fylle seks ruter eller mer, avhengig av skalaen du bruker. Unngå overbefolkning i hagen din design, som planter kan ta opp mer plass idet de modne.

Tips og advarsler

  • Landskapsarbeid programvare kan brukes i stedet for håndtegninger hage design på millimeterpapir.
  • Ikke plasser planter der sine røtter vil påvirke vann og elektriske linjer.