Hvordan unngå statisk elektrisitet oppbygging før du berører dørhåndtak

December 2

Hvordan unngå statisk elektrisitet oppbygging før du berører dørhåndtak

En av ulempene med ankomst av vinteren er den tørre luften som vanligvis følger med det, både utenfor i gården og i hjemmet eller kontoret. Statisk elektrisitet bygger opp spesielt i kjøligere og tørrere luft og kan føre til en ubehagelig sjokk når du trykker metallflater, for eksempel et dørhåndtak. Fortrenger statisk elektrisitet bygge opp før du tar døren håndterer kan oppnås ved å justere luftfuktigheten i rommet, iført skikkelig sko og sørge for hendene og fingrene er godt fuktet.

Instruksjoner

•Øk luftfuktigheten i rommet ved hjelp av en luftfukter. Prøv å øke luftfuktigheten i rommet med det fornærmende dørhåndtaket til minst 40 prosent.

•Unngå iført gummi-soled sko, med mindre sikkerhetsspørsmål (for eksempel arbeider i en kommersiell kjøkken) krever. Bytt til en Lær-baserte eneste sko, som ikke vil leder elektrisitet også.

•Bruk en antistatisk lotion på hendene og fingrene til å holde dem fuktig; tørr hud lider en dårligere effekt fra genererte sjokk enn fuktet hud.

•Unngå iført Syntetiske fibre, som polyester, som har evnen til å kanalen elektrisitet bedre enn naturlige fibre, som ull eller bomull.