Hvordan unngå mugg i en ledige hus

May 30

Hvordan unngå mugg i en ledige hus

Mold er en sopp som finnes både innendørs og utendørs. Innendørs muggsopp må fjernes; de kan forårsake bivirkninger i mennesker fra milde symptomer som øyeirritasjon, tungpustethet, hud irritasjon og tett nese alvorlige reaksjoner som shortness av pusten og feber. Fleste kan kontrollere formen blir en alvorlig fare i sine hjem ved å eliminere mold når det vises første gang og hindre den fra å bli en alvorlig fare. Men i ledig hjem, kontrollerende muggsopp kan være vanskelig fordi det er ingen konstant menneskelig tilstedeværelse for å oppdage den.

Instruksjoner

Hvordan unngå mugg i en ledige hus

•Fix noen lekkasjer og seepage, innvendig og utvendig, som den viktigste ingrediensen for muggvekst er fuktige miljøer. Utrydde lekkasjer fra servanter og dusj ved viktigste vann ventilen utenfor.

•Ventilate hjem. La noen vinduer sprakk åpne hvis du føler det er trygt å gjøre dette.

•Fjern rusk fra hjemmet, inkludert klær eller andre elementer som er igjen av leietakere. Det kan hende at klær og andre rester av menneskeliv fuktig, skape et gjestfritt miljø for muggvekst.

•Fjern noen plante livet fra hjemmet. Muggsopp kan vokse i plante jord.

•Rengjør ut kjøleskapet, kaste matrestene eller rusk. Vask den ned grundig med Antifungal produkter, eddik, eller blekemiddel og vann hvis du har koblet det.

•Få kvitt eventuelle eksisterende formen bruker en mold-fjerning produktet. Vær spesielt oppmerksom på dusj eller badekar, hvor mold ofte vokser.

Slå av vannet på toalettet og kvitte seg med alle vann i bollen. Mold vil vokse i toalettet og under toalettsetet hvis vann er tilstede.

•Sett plast over skitt i kravlesøket spaces og i kjelleren for å hindre muggvekst. Kontroller også at kravlesøket spaces og kjelleren er godt ventilert.