Hvordan unngå mugg i bad

August 21

Kontinuerlig varme og fuktighet i et bad tilbyr det ideelle miljøet for mugg vekst. Mugg kan vokse raskt, gjøre hele rommet utseendet skitne. En måte å kontrollere mugg er å tørke den. Mugg, som andre sopp, vil ikke blomstre i tørre omgivelser.

Mens du vil ikke kunne holde et bad helt tørr hele tiden - bad i sin natur er et sted for vann, og mye av det - du kan ta andre tiltak for å unngå mugg.

Instruksjoner

•Fjern fuktig håndklær og andre fuktig elementer fra badet. Selv når disse elementene henger tørke raskere, legger de til luftfuktigheten i rommet.

•Sett på et par av gummi hansker og rengjøre badet grundig. Fjerne mugg fra flis Injiseringsmasse bad anti-mugg renere (spray). Skrubbe grout med en tannbørste fjerne alle synlige mugg. Vask alle brikkene med anti-mugg spray med en våt svamp for scrubing. Skyll fliser med rent vann.

•Mop gulvet med bad flis gulv renere. Hvis dusjen har gardiner, vask i vaskemaskinen, eller i henhold til etiketten instruksjonene. Vinyl gardin liners er lett å erstatte; Hvis din viser tegn til mugg (svart, blå eller andre fargede prikker) kaste mugg duken og starte med en frisk ny.Slå på en fan tørke rommet helt.

•Apply en anti-mugg grout sealer over din fugemasse, hvis det ikke allerede er lukket. Mugg kan vokse i crevices utette fugemasse er porøs. En fugemasse tetningsmasse gjør grout ugjennomtrengelig. Mugg kan fortsatt vokse på toppen av det, men vil være mye enklere å fjerne enn hvis fugemasse er utette.

•Hold badet rent, godt ventilert og godt opplyst. Selv etter dette grundig rengjøring, kan mugg vokse hvis badet ikke holdt skinnende rene og så tørr som mulig. For å hjelpe tørking, åpne døren og bruke en fan i rommet etter hver dusj eller badekar. Også bruke en nal eller en tørr håndkle på Dusjdører og vegger etter dusjer. Dette har en dobbel hensikt: det hjelper ikke bare veggene tørker raskere, men også hindrer såpe avskum oppbygging.

Tips og advarsler

  • Hvis badet har en eksos system, Bruk dette sammen med en annen fan for å fremme enda raskere tørking. Hvis bad veggene er malt, vurdere males dem med mugg-frastøtende maling.