Hvordan unngå maling skinn og Buildup på maling bokser

August 10

Maling, kan brukes, og deretter forseglet og lagret uten problemer, rett? Vel, noen ganger male butikker veldig bra, og noen ganger lagrer virkelig godt til du kommer til den ekle tykk hud som danner på den. Andre ganger det tørker helt fint bortsett fra at all malingen gummed opp på can's leppe gjør det nesten umulig å lirke åpne. Slik lagrer du maling uten nevnte problemene?

Instruksjoner

Unngå maling dribblies og drippies

•Stop maleri direkte fra kan stoppe den dribbling. Hell noen av maling i et gammelt margarin badekar eller en annen billig beholder. En gammel metall eller plast kaffe kan er bra fordi det er litt mer omfattende og maling ikke sannsynlig å velte. Dypp din penselen i denne beholderen og unngå alle sjansene for å få den opprinnelige maling kan alle drippy.

•Ta en syl og punch kan et lite hull i kanten av maling. Legge til hull hver par inches rundt omkretsen av kan. Du kan gjøre samme med en hammer og spiker hvis du ikke har en syl. Som maling samler i felgen det automatisk drypper tilbake inne i malingen kan.

•Bruk en unik løsning med en strikk, en annen løsning er å ta en av de flotte store gummi bandene og legg den rundt kan fra topp til bunn. Det vil sitte over toppen åpningen av kan du kan dyppe penselen og tørk av overflødig på gummistrikk i stedet for på kanten av maling kan. Det må passe godt og stramt uten masse spill, skjønt, eller det vil splatter.

•Unngå maling huden på en kanne av maling som er åpnet ved å gjøre et par ting. Først er at du kan lagre det opp ned. Selvfølgelig gjør svært sikker på at lokket er god og stram. Du bør alltid gjøre dette likevel. Når du åpner maling neste gang, huden blir på bunnen og alle fersk maling vil være på toppen.

•Kontroller en maling kan blotter. Du kan også kutte ut en sirkel av vokset papir som passer over maling innenfor. Så når du forsegle kan blir der. Når du åpner maling kan bruke den igjen, vil vokset papir har stoppet en hud dannes ved å holde luften fra maling.

•Bruk maling pensel behandling i stedet for tidsstyring. Har du et problem med å male stjålet stund? Vanligvis tar det mer tid å rengjøre børster enn det tar å faktisk gjøre maleriet. Det er et triks som proffene alle bruker når de gjør en jobb som kjører over til neste dag. I stedet for rengjøring børster etter hver bruk, pakk i aluminiumsfolie eller plast og pit dem i fryseren.

•Ta din penselen ut av fryseren senere på dagen. La det sitte en stund og varmes opp til romtemperatur. Det bør ikke ta mer enn ca 20 til 30 minutter. Din pensel vil bli så godt som ny å male med igjen! Du kan bare gjøre dette med latex maling og holde den i flere dager. Hvis du aldri har prøvd dette - ikke nøl med! Det er en stor tid og arbeid sparer og det fungerer som en sjarm hver gang. Bare en advarsel, men: basert oljemaling bør aldri lagres på pensel i fryseren - eller på maling pensel andre steder som maling vil stivne og børsten vil være ubrukelig.

Tips og advarsler

  • Lagre maling opp ned for å unngå maling skins
  • Kontroller at maling kan dekslene er godt og stramt. Den mer luften som kommer inn, jo mer problemer du har med maling skinn og herding.