Hvordan unngå krymping bomull gensere

January 26

Bomull klær er beryktet for krymping og har et dårlig rykte. I sannhet, skjønt, er mange bomull produkter nå pre vasket før de blir solgt til forbruker fordi de fleste av svinn skjer i det første vask. Hvis din favoritt bomull genser var imidlertid ikke før vasket, som angitt på forbruker etiketten, eller hvis genseren bare passer og du ikke bare alle krymper, ta noen skritt for å unngå en mulig fremtidige krymping.

Instruksjoner

•Launder bomull gensere i vaskemaskin på milde syklusen i kaldt vann. Bruk din vanlige vaskerom såpe, ved hjelp av en passende mengde belastningen som angitt på smusss plateselskap. Du kan også dele vaske bomull gensere i kaldt vann for å unngå krymping.

Kjøp en bomullsgenser blandet med en syntetisk stoff som polyester. Syntetiske stoffer redusere både krymping og rynker.

•Lay ur genseren flatt på en tørke skjermen til tørk. hengende kan forårsake strekking. Ifølge Cotton Incorporated forårsaker tumbling i tørketrommelen krymping, ikke varmen. Hvis du vil fjerne rynker, kan du tørke din bomullsgenser i tørketrommelen bare fem minutter, deretter Legg den flatt på en tørking skjerm.

•Dry Rengjør din bomullsgenser. Tørre renset klær vanligvis krympe ikke. Det vil også beskytte alle pynt på genseren, for eksempel beading.