Hvordan unngå fuktighet i et bad

July 27

Hvordan unngå fuktighet i et bad

For mye fuktighet i et bad kan føre til mugg vekst og mugg som illeluktende, skjemmende og kan forårsake allergiske reaksjoner. Det fører også til maling og tapet å skrelle og gulv fliser til å krølle. Fuktigheten ofte råtner vinduskarmene, forårsaker kondens på windows, toaletter og vegger og dryppende åpninger. Redusere luftfuktigheten hindrer disse problemene.

Instruksjoner

Sette inn en avtrekksvifte hvis du ikke allerede har en. Velg en plassering på en tidtaker, sammenkoblet med lysbryter eller kontrollert av en humidstat. Dette forhindrer at det holde på i lange perioder hvis noen glemmer å slå den av. Innlevering den på når unødvendige trekker kjølig eller varm luft fra klimaanlegg eller varmtvannsberederen i huset.

•Dry badekaret, dusjen gulv og vegger etter bading, med et håndkle. Dette hindrer de fuktige værforhold fra vokser mugg og mugg, og forårsaker andre skader. Nal er også nyttig i å tvinge alle overflødig vann.

•Åpne døren til badet mens du dusjer eller direkte etterpå når du kle. Slå på en takvifte i tilstøtende rom eller gå en liten oscillerende fan å tørr i fuktighet.

•Lavere temperaturen mens bading eller dusjing for å holde fuktighet. Kjøligere dusjer pleier å våkne folk opp mer effektivt om morgenen enn varmt vann og er mindre tørking på huden. Kaldt vann krever mindre energi og reduserer nytte regninger.

•Løft vinduet bad hvis uteluft ikke er fuktig. Dette bidrar til å erstatte den fuktige luften innendørs med tørrere luften ute.

Tips og advarsler

  • Transportere våte håndklær eller klær utenfor en klessnor eller garasjen på en tørketid rack hvis du har et stort problem med mugg. Fuktigheten fordamper fra håndklær når tørking og legger til fuktighet hvis du henge dem tørke på badet.
  • Eksos fans er billig og tilgjengelig på maskinvare og hjem forsyne butikkene.