Hvordan unngå Denim krymping

November 2

Hvordan unngå Denim krymping

Den perfekte par denim jeans gir utmerket passform og komfort. Denim er laget av bomull fiber. Disse naturlige fibre krympe når de utsettes for høy varme. Denim som Krympbehandlet er mindre utsatt for ekstreme krymping, selv om noen krymping er fortsatt mulig. Uriktig vasking og tørking kan forårsake denim å krympe en full størrelse, slik at tidligere perfekt til en for liten størrelse. Konstant krymping og strekke svekker bomull fiber, gjør denim mer utsatt for ripping og fraying.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes jeans i kaldt eller varmt vann på den vanlige syklusen. Varmtvann svekker til slutt denim fibrene. Slå jeans innsiden ut før du plasserer dem i maskinen å bevare deres farge.

•Machine tørr jeans i fem til ti minutter på innstillingen for regelmessige varme. Kort maskin tørking får ut av fuktighet uten forårsaker krymping.

•Spread en plysj håndkle i et godt ventilert område. Legg denim flatt på toppen av håndkle. Alternativt bruke en tørketid rack.

•Falsing eller henge denim etter det tørker helt. Unngå å sammenleggbar denim mens det er vått eller fuktig.

Tips og advarsler

  • Kjøp dongeri en størrelse større enn nødvendig hvis det ikke krympe motstandsdyktig eller Krympbehandlet å sikre at det fortsatt passer etter vask.