Hvordan tykke av en Base av Sand er nødvendig for en skifer uteplass?

February 15

Installere en skifer uteplass legger til en solid overflate i hagen din, men skifer har å gå over en sand base for å utligne riktig. Hvis du planlegger å legge en skifer patio hjem, sikre du installere en sand base som er riktig tykkelse for brikkene dine.

Normal Patio Sand baser

I normale forhold må skifer uteplass ha en 2 tommers til 3-tommers base av komprimerte sand. Denne basen er ideell for de fleste heller, selv de med en tykkelse eller riflet bottoms. En base av denne størrelsen, patio har masse drenering og steinene skal sitte fast i sanden, med en moderat mengde settling. Dette målet er ikke satt i stein men. Noen installasjonstyper kan kreve mer eller mindre sand.

Økende Sand Base dybde

Ikke alle profesjonelle avtale på dybden av sand base for skifer uteplass, og det er ingen ekte riktig svar for spørsmålet. Noen ganger er en dypere sand base en bedre idé, spesielt hvis du har heller med en mye dypere groove, store hullene eller store avvik i tykkelse. En dypere base gir mer plass til å sette disse odde-formede heller i sanden, og fortsatt gir avløpet. Det er viktig å merke seg at normal heller varierer fra 1/2-inch til 1 tomme total tykkelse.

Om Sand Base dybde

Sand base dybden inkluderer totaldybde på sanden under heller, og sand base målingen er knyttet til den endelige komprimerte sand basen. Første dybden av sand under installasjonen blir litt mer enn tre eller fire inches før komprimering. Når du bestiller sand holde dette i tankene. Når du fyller sand basen, må du legge nok sand til komprimering og mulige regn avrenning, som strimler bort sand.

Under lag og grus

Under sand basen er en under lag av knust grus som fungerer som et nedslagsfelt og base for patio. Dette bør være fire inches tykk, men kan være dypere eller grunnere avhengig av ditt hjem naturlige drenering og eksponering for dårlig vær. I noen tilfeller kan du bare bruke grus base med et tynt lag av sand, eller ingen sand, hvis du føler kjøre av vil fjerne sand og forårsake problemer med din gårdsplass. Dette forsøket bør gjøres av installasjonsprogrammet.