Hvordan trygt rengjøre gamle møbler

November 22

Hvordan trygt rengjøre gamle møbler

Med riktig pleie, vil møbler vare mange levetid. Men eldre møbler er mer delikat blir. Gamle møbler krever en annen tilnærming til rengjøring deretter sine nyere kolleger. Leather cleaner som vil kunne rengjøre nytt treverk kan skade eldre møbler repareres.

Instruksjoner

•Tørk støv og overflaten rusk av gamle møbler med en lofri klut. Gjenta dette trinnet en gang i uken.

•Vinegar inneholder ikke sterke kjemikalier og er trygt å bruke på gamle møbler. Blande like deler kaldt vann og hvit eddik i en bøtte. Dukke en ren klut i blandingen. Hold kluten over bøtte og vri ut overflødig væske så er fuktig men ikke dryppende våt. Tørk mold og mugg av den gamle møbler. Eddik er en helt naturlig deodorizer og renere som dreper mold og mugg. Skyll blandingen av møbler med en fuktig klut. Tørr med et håndkle.

•Bruk en lofri klut fuktet med løsemiddelbaserte rengjøring voks for å tørke den gamle møbler ren. Pass på at etiketten sier at væsken er en løsemiddelbasert rengjøring voks før du bruker den på den gamle møbler. Begynne på bunnen av møbler og jobbe deg oppover. Umiddelbart tørke voks av gamle møbler med en ren og tørr lofri klut.

•RUB carnauba lime voks på den gamle møbler med en myk klut. Gni voks i samme retning som de tre korn. Buff møbler med en ren, lofri klut. Snu klut over flere ganger under prosessen og fortsette polering til voksen har herdet.

Tips og advarsler

  • Hvis den gamle møbler har vært refinished, følg rengjøring retningene for den bestemte ferdig.