Hvordan trimme Yucca Elephantipes

December 12

Hvordan trimme Yucca Elephantipes

Yucca elephantipes, også kjent som myk-tipped eller spineless yucca, er en slektning av tregere voksende agave. Den er oppkalt etter form og struktur av sin bagasjerommet som ligner foten av en elefant. Anlegget er eviggrønne og når raskt utendørs høyder av 30 fot når vokser vill, men kan være mindre når dyrket. Den har duftende hvite blomster som er klokkeformet som andre yuccas. Innfødt til Guatemala og sørlige deler av Mexico, den vokser samt en houseplant overalt. For å holde størrelsen på sjekk, trimming og beskjæring, blir nødvendig.

Instruksjoner

•Trim av alle svarte flekker eller margene fra eldre blader. Hvis mye av bladet er svart, som skjer med alderen, fjerner hele blad fra anlegget.

•Trim av hele hoder som viser skjemmende blad småblødninger. Kutt under hodet eller ned høyden du mener er passende. Redusere vann til nye blader vokser, som mindre bladverket er lik redusert vann behov.

•Strip av lavere løv som synes å straggle fra viktigste klump å holde din yucca ryddig.

Tips og advarsler

  • Beskjæring kutt i kjøttfulle grønne delene av stilkene, og unngå kutte i woody deler av stammen. Woody deler er mindre sannsynlig å regrow.
  • Keep anlegget i et solfylt vindu naturlig kontrollere sin oppadgående vekst. Hvis den ikke får nok lys vil vokse høyere som det forsøker å finne tilstrekkelig lys.
  • Trimmer hoder, eller rosetter, bremser av din elephantipes betydelig veksten, hvilke kanskje eller kanskje ikke være ønskelig, avhengig av oppsettet.