Hvordan trimme treet

May 31

Trimming treet er nødvendig for en rekke størrelse og helse relaterte årsaker. Du kan trimme vekk syke eller skadet grener for å hindre skade sprer seg tynne av treet for å fremme ny vekst og redusere trehøyden og spre å unngå kraftledninger. Du kan også bare forme treet til å passe dine visuelle standarder. Uansett hvilken grunn forhindrer å vite hvordan trimme treet riktig deg fra å skade treet deg i prosessen. En riktig trimmet gren helbreder naturlig, mens en dårlig trimmet lem skaper store sår som kan fremme sykdom eller råte.

Instruksjoner

•Locate stammen kragen treet grenen du vil klippe bort. Stem krage er en liten rygg av tre som vokser ved foten av grenen på kanten av treet stammen.

•Kontroller en kileformet kutt på undersiden av grein ca 6 inches fra stammen kragen langs grenen bruker så blad av en pole pruner. Begynner kuttet fra bunnen av grenen og utvide det omtrent en tredjedel av veien gjennom grenen. Dette kuttet hindrer at vekten av grenen skade stilk kragen ved avslaget til droop nedover mot kutt i stedet for krage som du gjør din første full kuttet grenen.

•Kontroller full skjære gjennom tre gren 2 inches videre ut langs grenen. Starte kutt på toppen av grenen og så rett gjennom grenen før det er skiltes helt fra treet, forlater mangelfull grenen.

•Fjern gren stubben ved å kutte en annen linje rett gjennom grenen parallelt stilk kragen, men ligger bare på grenen siden på kragen.

•Bruk en maling roller på slutten av en utvidelse stangen til å forsegle kuttet sår i treet hvis du er trimme et tre som er utsatt for insekt skade; eik, Alm eller bjørk for eksempel. Påfør et lag med ikke-asfalt basert beskjæring sealer å kuttet; dekker åpen tre såret helt.