Hvordan trimme stå planer

December 20

Hvordan trimme stå planer

Hoofed husdyr som geiter krever rutinemessig trimming til hovvekst å sikre sunne føtter. Det er vanskelig nok å trimme hovene uten en uregjerlig og ville dyr pitching rundt. Trimming stå holder sau eller geit i en posisjon der tilgang til føttene er enkelt, men dyr kan ikke flytte. Fordi dyret er allerede stresset, bør trim stativet tillate dyr en komfortabel selvbeherskelse for å lette stress.

Instruksjoner

•Measure ut to 6-fot deler av 2-ganger-4-tømmer og så dem. Mål og kutt to 2-fot seksjoner og 5-ben seksjoner.

•Assemble kuttet stykker for å gjøre to 6-fot skinner på en skråning. Bruk avsnittene 2-fot for 5-fot delene for toppen og bunnen bena. Koble skinner med hakeparentesene.

•Drill skinner i et gjerde eller solid veggen slik skråningen ansikter ut og ned fra sikker veggen eller gjerdet. Holde skinnene 4-føttene fra hverandre.

•Strekk maske stoffet over skinnene og la det synke ned ca 3 fot. Pakk skinner med mesh så det går hele veien rundt tømmer. Spiker mesh til rails så det er fullt ut understøttet og forblir på veden under vekt.

•Trim noen overflødig mesh etter wraps er sikre på skinner. Når du er klar til å klippe en geit eller sau hover, hente dyret og plassere den på ryggen i mesh netto. De dyr senkninger i mesh med fire bein oppreist, ennå unnslippe ikke av nettet.