Hvordan trimme høy tetthet dverg epletrær

January 21

Hvordan trimme høy tetthet dverg epletrær

Høy tetthet epletrær som bruker en espalier system for å støtte trær gjør vedlikehold og høsting enklere og er spesielt godt egnet for voksende dverg varianter av apple. Nærheten av dverg epletrær til hverandre og smale rad bredden i høy tetthet frukthager krever spesialisert trimming og gren manipulasjon teknikker for optimal vekst og frukt produksjon. Fjerning av svake eller loddrett og forsiktig beskjæring av gjenværende lateral grener balanserer vegetative utvikling med frukt dannelse og produserer et tre som er både sterk og produktiv.

Instruksjoner

•Tillat små trær å vokse relativt untrimmed for de første fire årene. Fjern bare suckers, krysset grener og de som er mer enn to tredjedeler diameteren på leder. Manipulere gjenværende lateral grenene ved å knytte dem til å støtte espalier i høy tetthet orchard systemet.

•Trim sideveis grener lengste grenene på den nedre delen av treet og hvert sett av lateral på espalier kommer opp tre er kortere å danne en omtrent pyramideformet form for treet, når eldre.

•Fjern en eller to øvre greiner på modne trær hvert år, fra rundt 6 eller 7 år å stimulere gren produksjonen på den øvre delen av treet. Dette gir lavere grenene fortsette å utvikle. Avskåret grenen i en vinkel, slik at bare en liten del.

•Når nye grener skjemaet fra fødsler, trim endene av hodet dem tilbake, for å tillate dem å styrke og holde frukt uten å bøye.

•Head tilbake andre lavere grener som frukt former for å lette grenen og hindre at frukten bøying grenen ned.

•Skjære av grenene skyggelegging treet til mangelfull, og lære en ny fornyelse gren i stedet.

Tips og advarsler

  • Sterilisere beskjæring utstyr mellom kutt å redusere risikoen for å spre sykdommer i orchad miljøet.