Hvordan trimme ett grunnkort installert på veggen

May 7

Baseboard er en stripe av tre med dreide kant brukes som en finish for å gi karakter til linjen av veggen der den møter gulvet. En profesjonell installatør bruker et lim eller tynn gips lime knytte molding til veggen. Han deretter forankrer baseboard til veggen med etterbehandling negler drevet hele veien gjennom baseboard og inn i sheetrock eller vegg materiale. Når baseboard er på plass og tørket må du trimme den. Det ideelle valget for å trimme eller dekorere baseboard er en base oljemaling som koordinerer med veggfargen.

Instruksjoner

•Fjern noen flekker der tre er hevet og fliser med sandpapir. Tørk baseboard rent av støv og skitt med bomull klut. Sitte nær veggen med maskeringstape i hånden. Rive en stripe tape noen 24 inches i lengde og trykk det til felles av veggen og toppen av baseboard. Rive en annen håndterbare stripe tape og fest den på linje av felles av baseboard og gulvet. Arbeid langs baseboard rundt hele rommet.

•Plasser maling duken nær baseboard. Plassere åpne maling kan og penselen på duken. Ta plass i nærheten av baseboard og duken. Dypp den første tredjedelen av maling bust inn kan av maling. Med en lett hånd, dra du kanten av maling pensel over kanten av kan unngå maling drypper. Bruk en mild, men fast penselstrøket over ansiktet av baseboard i siden bevegelse. Fullføre hvert sett med slag av maleri langs kantene av baseboard øverst og nederst. Omgå hele lengden av baseboard. Trekk maling kluten langs gulvet når måtte holde malingen nær. La første strøk maling tørke i minst 24 timer før maling en andre ferdig strøk.

•Forbered scorer linjen av maskeringstape som er mot malt kantene av baseboard med bladet av boks cutter. Trekk av maskeringstape vegg og gulv etter scoring hver inndeling.

•Rengjør pensel uten alle base oljemaling. Swirl penselen i terpentin fritt. Tørk maling fra pensel med bomull klut. Swirl penselen i terpentin igjen og tørk den ren en gang. Når pigment ikke overfører fra penselen til fille er penselen rent nok til å lagre bort i en liten plastpose.