Hvordan trimme et Wisteria tre

December 3

Hvordan trimme et Wisteria tre

Wisteria anlegget er teknisk sett en vintreet, men på grunn av sin tykke og hardfør stamme, er det vanligvis trimmet og formet å ligne et tre. De to typene wisteria vanligvis finnes i hele USA er kinesisk og japansk wisteria. Begge varianter kan vokse til en høyde på mer enn 25 fot Hvis riktig trimming teknikker brukes. Wisteria er en rask dyrker som skal trimmes årlig for å sikre god helse for anlegget, i tillegg til oppbevaring av form av treet.

Instruksjoner

•Determine den aktuelle tiden av året å trimme wisteria så anlegget muligheten til å blomstre ikke forstyrres. Gjøre noen tunge trimming om sommeren når alle blomsterknopper har fått lov til å åpne. Lett trimming og beskjæring av bare en liten mengde filialer, kan gjøres i slutten av vinteren, før noen ny vekst har dukket opp.

•Fjern alle avdelinger eller spirer som har dannet på bunnen del av stammen eller i bakken rundt wisteria. Den nederste delen av stammen bør forbli gratis grener å oppmuntre anlegget å beholde utseendet og å oppmuntre mer vekst i den øverste delen av treet. Høyden som alle grener og lemmer burde bli fjernet bestemmes av ønsket form av ferdige wisteria. Noen wisteria fjernes slik løvtre trær, mens andre kan se ut som en dogwood. Spirer og grener bør fjernes ved å kutte med beskjæringssakser og aldri bryte dem.

•Fjern alle døde eller syke grener ved å finne der døde eller usunn tre møter sunn tre og kutte i sunn tre på 3 inches bak krysset. Cut-en i sunn tre sikrer at sykdom eller insekt angrep ikke sprer seg til andre områder av anlegget.

•Determine ønsket fasong wisteria treet. På grunn av blåregns tendens til å fungere som en vinranke og knytte til andre objekter, sin endelige form som et tre bestemmes av nærhet til bygninger eller andre trær. En tre form ligner en eik eller lønn er passende når wisteria får direkte sollys i minst seks timer om dagen og når det er jord som vil bo fuktig med bare sjelden tørke. Denne trefigur krever mer næringsstoffer og vann enn trefigurene med færre grener og blader.

•Trim lange grener og grener som fyller andre. Husk å gå tilbake og vise treet jevnlig for å sikre at du ikke er fjerner mange lemmer og at treet beholder generelt ment figur.

Tips og advarsler

  • Fordi wisteria planter er så produktive dyrkere, over beskjæring generelt ikke har langsiktige skadevirkninger, men det kan redusere antall blomster fabrikken produserer.
  • Ikke Fjern så mange grener at wisteria er i stand til å produsere nok blader å støtte sitt liv.