Hvordan trimme et Serviceberry tre

December 7

Serviceberry vokser som høy, trelignende busk. Den blomstrer våren med attraktive hvite blomster, som er etterfulgt av spiselige lilla bær og frodig grønt løv sommeren. Et løvtre, serviceberry setter på en fargerik fall Vis av oransje, gul og crimson før sovende for vinteren. Den trives i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 2 til 9, så er egnet for de fleste klima. Ikke sviske serviceberry for de første tre år etter planting mens det oppretter nye vekst. Starte vanlige beskjæring fjerde våren etter planting.

Instruksjoner

•Skjære ut døde og vinter-skadet greiner våren etter at treet er ferdig blomstrende. Bruk en pruning så for å fjerne disse grenene der de blir med en viktigste gren eller bagasjerommet.

•Kontroller interiøret grener og trim ut noen som er krysset og gni sammen. Klippe dem tilbake til sine baser.

•Prune tilbake grener tynnere enn en blyant å kontrollere høyde og spredning av serviceberry. Gjøre kutt i ¼ tomme et blad bud å oppmuntre forgreninger.

•Kontroller høyden på større greinene begynner i det femte året. Kuttet tilbake gammel forgrener seg til et bud, fjerne opp til en tredjedel av sin lengde. Fjerne filialer helt hvis de er mer enn 2 år og ikke lenger produserer blomsterknopper.

Tips og advarsler

  • Serviceberries blomstrer på 2-år-gamle tre, så nye grener ikke kan produsere blomsterknopper, men de ikke krever fjerning.