Hvordan trimme en Topiary

January 21

For å opprette de fantasifulle og intrikate topiaries du ser på noen fornøyelsesparker, bygger parken hver topiary fra bunnen. Sveisere lage en ramme, hvilke horticulturists ting med torv moss tidligere tilføyer plantene. De tillater plantene til å fylle ut over flere uker før topiary parken der besøkende kan se den. Hvis du vil lage en topiary hjemme, har du ikke en plante spesialist eller en sveiser. Du kan opprette din egen topiary ved nøye trimming en allerede eksisterende busk.

Instruksjoner

•Form store busker med fine blader eller nåler i topiary figuren. Busker som boxwood eller dverg Alberta Gran gjør ideelle topiary kjegler, bokser, kuler eller spiraler. Busk skal allerede ha en grov form og størrelse som tilnærmet siste topiary form og størrelse slik at du slipper å fjerne mye av busken. Du bør aldri klippe bort mer enn 1/3 av anlegget er samlet i en enkelt beskjæring økt.

•Prepare en løsning å sterilisere verktøy ved å blande en del blekemiddel med ni deler vann. Tørk bladene på hvert verktøy med denne løsningen mellom trimming busker, for å hindre spredning av sykdommen.

•Skjære av grov formen på topiary med lange håndtak hekksakser.

•Trim fin-kutt av topiary figuren med hånden saks. Bruk en guide til de siste kuttene slik at topiary figuren ser selv. En firkantet topiary, kan du bruke en verftet pinne for å sikre at du kutte sidene og toppen av busk jevnt. For en sfære topiary, bøye du en ledning inn i en sirkel som du kan holde rundt topiary. Trim alle grener som krysser ledningen. For en spiral-kutt topiary, binde et stykke etterfølgende bånd til toppen av en konisk busk og deretter vikle båndet løst i en spiral rundt busk. Klippe bort av busk der det berører båndet.

•Plan trimmer økter for topiary hver tredje måned. Disse sesjonene vil hjelpe deg å styre en topiary vekst og størrelse. Hvis du må fjerne mer enn 1/3 av de topiary masse å oppnå de topiary utseendet, planlegger å arbeide langsomt mot den siste figuren over flere trimming økter.