Hvordan trimme en Rhododendron Bush

April 12

Hvordan trimme en Rhododendron Bush

Rhododendron busker er attraktive tillegg noen hage. De vokse full busker av blomster i en rekke forskjellige farger. Rhododendron busker trenger ikke vanligvis omfattende trimming. Hvis care er tatt for å gi vanlige beskjæring og utformingen av en rhododendron busk, må sjelden å beskjære eller trimme drastisk. Ved vanlig deadheading brukt blomster og lys trimming for å forme rhododendron bush, bør du ha en attraktiv og sunn plante.

Instruksjoner

•Deadhead rhododendron bush ved å fjerne gamle frø hoder og blomster som de visne gjennom hele vekstsesongen. Dette vil hjelpe anlegget fokus på økende og vil hjelpe rhododendron bush bo riktig formet også.

•Kontroller formen på rhododendron bush ofte som du utfører i deadheading. Klippe av grenene som vises svakt eller overfylt. Disse grenene skal trimmes nær de største stammen. Undersøke noen stammer som ikke er blomstrende og fjerne alle blad knopper vokser som vil resultere i bushen bli leggy eller misdannede.

•Utføre mer drastisk beskjæring straks rhododendron bush har blomster, om nødvendig.Trim midten av bush for å gi bedre ventilasjon. Klippet av noen syke stammer og redusere trengsel. Trimme noen lange grener som ødelegge form av bush. Når beskjæring disse stammer, sviske tilbake til punktet hvor bunter av bladene vokser fra ett punkt.

•Prune en svært overgrodd og bulkete, men sunt, rhododendron ved å klippe det tilbake til de viktigste stubben. Fjerner alle grener og veksten kommer fra viktigste stubbe, bush vil bli tvunget til å begynne å fylle ut over igjen, og du kan forme den som det regrows.

Tips og advarsler

  • I stedet for tunge beskjæring, prøv mindre alvorlig beskjæring over to sesonger.
  • Beskjære tungt med forsiktighet. Tungt beskjæres rhododendron kan ta år å komme seg og blomstre igjen.