Hvordan trimme en Pom Pom treet

January 16

Pom poms vokse ca tre til åtte fot høy og har ingen løvverk under den øverste og midterste baller. De kan grupperes sammen eller stå alene for å opprette en landskapsarbeid aksent. Vanlig beskjæring eller besetning fremmer sunn vekst i pom poms som med andre trær og busker. For å trimme en pom pom, trenger du bare et par forme verktøy.

Instruksjoner

•Envision figuren du vil bruke for pom pom treet eller kontakt landskapsarbeid bøker og blader.

•Fjern små grener som spire fra de viktigste grenene i pæren med beskjæringssakser. Starte med lavere grenene og arbeide oppover, ta notat underveis på samlede danner figuren. La ca 6 til 8 inches av løvverk på endene av hver gren.

Stå et sted tilbake og se over det pom pom å avgjøre hvilke må kutte til figuren du vil opprette. Dette vil hjelpe deg forme det pom pom mer effektivt.

•BEGIN kutte endene av grenene med sikring saks til å forme det pom pom. Start på den ene siden og jobbe deg rundt treet til du kommer til utgangspunktet. Skritt tilbake ofte for å sikre treet tar den riktige formen og kutt er ikke skjev.

•Rengjør opp alle utklipp med leaf rake og plassere dem i en landskapsarbeid eller søppel pose. Trimme hver månedene eller så nødvendig for å opprettholde figuren.